viernes, diciembre 19

JA SOC AQUÍ... ! ! !



Finalment, ahir al vespre ja estava dormint a casa. Vaig poder anar avançant les visites del dia anterior i les d’ahir mateix, i en vaig tenir que anular dues... el cas es que ahir, a les 17,30 acabava una visita a Alcalá de Henares i, com que el client que tenia que veure a Saragossa estava “missing”, em vaig dir:

-Nano, cap a casa.

(“peazo” chuletón em vaig prendre per sopar a l’àrea de Servei de Fraga cap allá les 10 del vespre...).

El viatge, tant d’anada com de tornada, sense trepitjar l’autopista. 1.398 quilòmetres, i sense passar de 120 per alló de la meva "virginitat puntual" (què llargs es fan els viatges a aquestes velocitats, no ?).

No sé quan de temps fa que no us moveu per Madrid y “sus alrededores” amb cotxe, però voldria fer-vos dues consideracions, però sense quedar "com un provinciá":

- 1: Collons la de calers que s’han gastat ( dels nostres, suposo ) en fer el munt de noves carreteres, variants, circulars, accessos, M-30’s, M-40’s, M-50’s i scalextrix’s varis... !!!.

- 2: Impossible, literalment impossible (inclús pels mateixos madrilenys) moure’t per Madrid, o ni tan sols accedir-hi, sense un GPS (i actualitzat); ho repeteixo en quatre paraules:

IM PO SSI BLE.

Pobre de tu que et saltis una sortida... perquè vas a parar a l’altra punta de la ciutat, o a la província del costat !!!.

- 3: Si aquí està fotut aparcar, allà ni us explico (tot i que aparquen en segona i tercera fila els paios...).

- 4: Conduint, els madrilenys tenen moooolta paciència; deuen d’estar curats d’espants d’estar en un diari i continu “atasco permanent” que ja ni toquen els claxons; d’això se’n diu resignació, suposo. Ara, això sí, condueixen com el cul !!!.

I, com que vaig arribar ahir, avui he pogut assistir al “aperitiu de Nadal de l’empresa” (coses de la crisis: s’ha desplaçat el típic “sopar de Nadal” pel “pica-pica” que hem fet en acabar la feina aquest migdia). Preveient el més que possible: “sople aquí, por favor”, la meva beguda ha estat tota l’estona suc de taronja.

I no, no he anat al Club aquesta tarda. Com us deia dimecres, anar amb cotxe em destroça l’esquena i avui no la tinc gaire fina. Així que, com inicialment ja no tenia intenció d’anar-hi, doncs m’he quedat a casa. Recuperaré dissabte i diumenge.

(per cert, el peu m’ha fet mal -molèsties- tot el viatge, inclús tenint-lo quiet; es com una punxada punyetera, persistent... no sé, no sé, em fa mala espina i ja només queden 12 dies per la Cursa dels Nassos...).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario