miércoles, abril 1

QUÈ FALSAS SON . . .



... les primeres impressions !!!.

Aquest matí, baixant de Figueres i a punt d’entrar a Girona per la N-II, caminant pel voral de la carretera, m’he creuat amb el personatge de la foto, una dona d'uns 70 anys, vestida de "nazarena", amb una corona que volia ser d'espines al cap.
Primera impressió:

-“ la gent està molt penjada...”.

M’he aturat una mica més endavant per fer-li una foto... Però, quelcom no quadrava. He vist que un home, més o menys de la mateixa edat que ella, parava el cotxe, baixava i li parlava. Ella tenia la mirada com perduda... no semblava escoltar-lo i ell, al cap d’una estona, ha pujat al cotxe i l’ha aparcat a uns metres de on ella estava aturada. Jo, al cap d’una estona he posat el cotxe en marxa i he parat al costat del home; amb la finestreta baixada li he dit si passava alguna cosa, que si el podia ajudar. I llavors ho he sabut:

-“ no, nada, tranquilo, no se preocupe por ella; es que hace un año, en este punto, un coche mató a nuestro hijo y la Justicia no ha hecho nada hasta ahora... Por esto ella viene aquí muy a menudo, para tratar de llamar la atención, para ver si así la Justicia es justa y atienden nuestro sufrimiento...”.

Li he dit si tenia inconvenient en que escrivís alguna carta a algun diari, posant la foto i exposant el seu cas... i m’ha dit:

-“ bueeeeno... si quiere, aunque ya hemos salido en la prensa, pero como si nada”.
No escriuré res a cap diari, no hi publicaré res... però sí que ho deixo aquí com a protesta del sofriment d’uns pares que no veuen reso en la Justícia al seu dolor.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario