viernes, mayo 22

ME’L HE “MENJAT” …

Pilota penjada al àrea; veig que salta -poc- el porter, que la pilota el superarà; entro en carrera des de fora l’àrea, segueixo amb la vista la pilota, que passarà molt a prop del escaire de la porteria... salto, topo amb en Lluís -el porter- remato de cap... i em "menjo el pal de la porteria" amb el genoll !!! (i a sobre la pilota rematada topa contra el travesser i surt fora...). Txabi, ja no estàs per “lluitar-ho” tot com un xavalet, ni per fer remats de xilena (...donant amb els teus ossos per terra).
Tot això durant el partit de futbito amb els del despatx; 4 - 3 resultat final d’un partit “descafeïnat”, perquè uns érem 5 i els altres 4, i amb els dos equips sense “verdaders porters”. El “gol d’or” després d'una perfecte assistència meva... és clar.
El millor de tot les patates braves, el morro fregit i els bocatas de després, al Passeig Marítim de Badalona, davant de mig litre de cervesa i/o clara (per barba, per suposat).
Conseqüència final: un bon bony al genoll (a sobra ben be de la “cassoleta”), força dolor... i ja veurem què tal d’aquí a diumenge per la Cursa (ara mateix, demà, no podria córrer-la, segur...).

Això s’apropa, s’apropa... Roma és aquí mateix i el “triplet” el tenim a tocar. Demà dissabte partit replet de suplents (espero) per tal de jugar el darrer partit de la temporada de Lliga a l’Estadi contra Osasuna i homenatge al equip pel títol de Lliga (amb lliurament del trofeu, espero). Per tant, festa gran... a l’espera del “festorro grandiós” de dimecres al vespre. Encara no sé on el veuré el partit.
Resultat del partit de dimecres a Roma ?
Barça 2 – Manchester United 1.
El darrer, i definitiu, gol del Barça serà del "nen de Linyola", que haurà acabat de sortir moments abans, un cop ja engegada la segona part de la pròrroga... (perquè aquesta Champions “la suarem ben suada”).