domingo, mayo 10

MITJA PART A L’ESTADI . . .

......
… i ja anem 3-1 (que és el resultat amb que jo he dit que acabaria el partit... i encara queda la segona part !!!); això té tota la pinta d’acabar a Canaletes amb un festorro d’aquells que no s’obliden. El primer dels “tres festorros de maig”.

Aquest matí, triatló sitgetana. L’Albert, un tiempazo (1h 08’ aprox.) i una excel·lent cursa, en el que era el seu debut en la disciplina, tant d’en Xavi Celma com, sobre tot, d’en Pau. El tres “Tri-bandas” han deixat ben alt el pavelló. També ha fet una bona competició l’Alexis, que ha sortit amb l’Albert en la primera de les triatlons d’aquest matí.

En Marco ha corregut sol la “Cursa del Alba”, perquè finalment el Jose no va arribar a temps de fer la inscripció; bé, sol no, perquè ha anat amb ell el seu nebot, l’Alberto... que ja l’ha deixat enrere en els primers quilòmetres (com apreta aquest jovent !!!). En Marco no ha estrenat el seu maillot tri-banda, i bé que ha fet, perquè s’ha fotut de lloros dos cops i ja se’l hagués carregat el mateix dia de l’estrena...













I com a fi de festa de tots plegats... a dinar a La Vinya Nova.

Au, me’n vaig a veure la segona part.


Siau !!!


.

No hay comentarios:

Publicar un comentario