miércoles, junio 2

DIT I FET !


Avui al vespre he arribat tard, així que... a córrer pels voltants de casa !. I què hi ha pels voltants de casa ?, doncs el preciós parc per on poder córrer tranquil, amb pujades, baixades... i amb el llarg tram d'escales de 75 esglaons. I, tal i com em vaig proposar ahir, només sortir he baixat les escales corrent, les he pujat, les he tornat a baixar (225 esglaons) i corrent he creuat a bon ritme el parc, pujant fins a l'ajuntament i anant a buscar el carrer peatonal, per tornar a sortir al parc per l'altra banda, tornar a creuar-lo i, tornem-hi !: puja les escales, baixa-les i torna-les a pujar (uns altres 225 esglaons... 450 esglaons a la carrera en total dins l'operació "reforçament de cames"); una carrereta curta fins a casa i estiraments fets al mateix portal, a l'acera (... i suant com un verro, això que el sol "ja dormia feia estona").

Noticia "cutre" del dia: la candidatura d'en Marc Ingla, diuen, està fiscalitzant fins a la ultima de les paperetes amb signatures de la pre-candidatura d'en Agustí Benedito. De què tenen por, que el volen apartar abans fins i tot de començar a córrer ?.
..

2 comentarios:

  1. Conozco a los 4 candidatos. Benedito es el unico que entiende al socio. Los otros están más por sus asuntillos que no por escucharnos. Tiene mi voto y el de mi família

    ResponderEliminar
  2. Ja ho he comentat per alguna banda, però a can Barça la cosa té estil polític. I vist com estan les coses en política no entenc com en prenen referent. No m'agrada gens aquesta guerra bruta que esquitxa merda a tort i a dret.

    ResponderEliminar