jueves, julio 29

EL PRIMER DIA, SOL…

.
... ahir, vent; i avui... PLUJA !!!. Quin ruixat ens ha caigut a sobre quan hem sortit avui a hissar les primeres tres banderes d'avui !. I per si no n’hi havia prou amb l’aiguat que ens estava caient a sobre, al F... li ha entrat el que jo denomino com a “pànic escènic”. Veureu.
Abans de sortir, repassem un i mil cops la posició correcte de les banderes, sobre tot les que son a franges verticals. Un i mil cops. Doncs bé, quan ja havíem col·locat la barra que subjecte la part de baix de la bandera en el seu suport, subjectada la barra de la part superior de la bandera amb els seus dos mosquetons i subjectada també la barra inferior amb els seus mosquetons (aquest és l’ordre sempre), el F... -home de poca fe- gaire bé embogit, ens diu:
- “Està al revés, està al revés... la part verda va a l’esquerra !. Desmuntem, desmuntem ...!!!
És referia a la bandera d’un dels països del est (no recordo quin) amb la bandera a franges verda, blanca i vermella, la que corresponia al tercer classificat, la que portaven en Giussepe i la Mercedes.
I plou que requetèplou, procedim "a toda pastilla":
- desenganxem els mosquetons de baix, desenganxem els mosquetons de dalt, girem la bandera, subjectem els mosquetons de dalt, subjectem els mosquetons de baix...
i torna a cridar en F...:
- “No, no, ja estava bé, ja estava bé abans... Desmuntem, desmuntem ...!!!”.
Així que, altra cop "a toda pastilla":
- desenganxem altra cop els mosquetons de baix, desenganxem altra cop els mosquetons de dalt, girem altra cop la bandera, subjectem de nou els mosquetons de dalt, subjectem de nou els mosquetons de baix...
i -no us ho creureu- ens torna a cridar en F...:
- “No, no, ja estava bé, ja estava bé abans... Desmuntem, desmuntem ...!!!”.
Així que, altra cop "a toda pastilla":
- desenganxem altra cop els mosquetons de baix, desenganxem altra cop els mosquetons de dalt, girem atra cop la bandera, subjectem de nou els mosquetons de dalt, subjectem de nou els mosquetons de baix i finalment...
... la punyetera bandera finalment ha pujat col·locada... AL REVÉS !!!.
Si feu el reconta, al inrevés de com us ho he escrit, del “ahora me la pones así, ahora me la pones asá”, veureu que, ja la primera vegada, la bandera estava ben col·locada i que “el miedo escénico” ha pogut amb en F.... Però, tranquils, que no ha passat rés; entre d’altres coses perquè -tal i com estan situades les banderes en els seus pals (entre els atletes i el públic) quan els atletes miren una bandera amb franges verticals verda, blanca i vermella -per exemple- ells veuen la frange verda a la seva dreta... però el públic la veu a la seva esquerra, així que -realment- ningú no sap si una bandera està ben col·locada o no; nosaltres les hem de posar, però, de manera que sigui el públic (i no els atletes) el qui les vegi correctament.
En començar us deia: ja hem tingut sol, vent, aigua... espero que no acabem completant la roda dels "elements" amb el foc i que no ens caigui demà un llampec a sobre !.
.

3 comentarios:

  1. Avui mentre plovia t'he vist per la tele i després a l'estadi.Heu quedat molt professionals mullats sota la pluja. Vosaltres no tenieu les noietes amb paraigües per protegir-vos?

    ResponderEliminar
  2. A que hora te pusiste a escribir anoche?
    Es genial leer el episodio de ayer.. Olga de Ines

    ResponderEliminar
  3. Collons, aigua a galledes!

    ResponderEliminar