jueves, agosto 18

CONTROLS ALS AEROPORTS i... BARÇA


Dimecres, 17 d'agost:  No dic que no siguin necessaris; no dic que s'hagi de "baixar la guàrdia"; no dic que siguin inútils... El que dic és que, apart de no servir gaire bé de rés, són un “coñazo” i una incomoditat totalment innecessària perquè crec -sincerament- que no compleixen amb el seu objectiu de prevenció i detecció a aquestes alçades del partit... i sobre tot perquè no es fan rigorosos (tot i la parafernàlia "d'atrezzo" que ens munten a tots i cadascun de nosaltres quan “creuem l'arc” i passem l'equipatge de ma pel control de càmeres).
D'entrada, els ordinadors personals han d'anar fora l'equipatge de mà; expressament, i per provocar, vaig deixar el meu notebook a dins; doncs va passar la maleta pel control de càmeres... y aquí no ha pasao ná, tira p'alante !. L'Andrea portava, a la maleta que va pujar al avió, el seu necesser amb colònia, desodorant en spray... va passar la maleta pel control de càmeres... y aquí no ha pasao ná, tira p'alante !. Menges (és un dir) el menú a bord... i et donen coberts -ganivet inclòs.
Algú creu sincerament que si algun “terrorista dolent” volgués pujar al avió un explosiu líquid ho faria dins d'una ampolla d'aigua ? si ja li hem dit que li prendrem abans de pujar!. I sort que ja han acabat amb aquella bajanada estúpida de fer-te treure les sabates.
I què me'n dieu de les “restriccions de pes” dels equipatges de ma ?. Perquè, per una banda (i viatjant a l'anada i a la tornada amb la mateixa companyia, “Meridiana fly” amb unes hostesses totes elles encantadores i amables, per cert) al aeroport de BCN no ens van ni pesar l'equipatge de ma (pel que sembla, podíes portar fins a 8 quilos a cabina i embarcar -sense pagar- una maleta de fins a 20 quilos); però al tornar de Florència sí ens les van pesar: la meva, 13,9 quilos i la de l'Andrea 9,3. Solució ? Treure de la meva, i portar a la ma, la preciosa jaqueta de pell de búfal que em vaig comprar al mercat de San Lorenzo i “passar altres coses” de la meva maleta i de la de l'Andrea a les de la Marta i Martona, que “anaven sobrades” de limitació de pes. Un cop satisfetes les exigències de pes per maleta de la companyia (tots els quatre equipatges de cabina ja amb menys de 8 quilos) varem anar fins a la cafeteria del aeroport... i varem tornar a posar altre cop totes les coses dins de cada maleta inicial. Quina bajanada, si és que no ens tornen a pesar les maletes abans d'embarcar, no ?.
Abans de seure'm a veure el partit han “caigut” unes altres 170 pàgines més del llibre (... i ja en van 670).
I, ho sento, però no me'n puc estar: com molt bé va dir “la voz de su amo” (el pobre i patètic Karanka, el segon d'en Mourinho):
- “hay cosas que no cambian”.
I és veritat: oé, oé, oé, oé, oé, oééééé, oééééé !!! campions de la Supercopa d'EspaÑa per tercer any consecutiu.
I és que, és veritat, hi ha coses que no canvien: ni jugant força i força bé, el Madrid aconsegueix guanyar-nos (... si és que no hi ha “prórroga”, és clar).
Dues diferencies del partit ?:
- tres autèntiques obres d'art blaugranes (Iniesta, Messi, Messi) enfront de dos “xurros” merengues, en fora de joc un i de multirebots l'altre.
- un Senyor enfront d'un “barriobajero arrabalero ploraner”.
Ah, i d'en Messi, ja ni en parlem (p'a qué ?).
Ha quedat demostrat que hem passat “de la maneta” d'en Piqué, quan el 5-0... al “ditet” d'en Mourinho. Perquè algú li troba alguna explicació, mínimament raonable tenint en compta que hi ha càmeres per tots llocs, al que ha fet aquest xulo piscines de pa sucat amb oli ?. Algú tenia encara dubtes de qui era el que “dirigia i manava donar” les coces, cops de colze, agressions i brusquedats dels jugadors del Madrid ? o de qui és que ha aconseguit que un jugador “normal” com en Casillas, quan li pregunten què ha passat a la tangana final digui que: “...alguien del equipo rival se ha tirado al suelo, lo de siempre. Viene de lejos”...” ? (quina cara li quedarà al pobre Iker quan vegi per la tele la brutalitat, totalment innecessària, de l'entrada d'en Marcelo a Cesc ?); és que ningú del Madrid veu el mal que està fent a la institució aquest paio ?. 
Ah, i tranquils, que la Real Federación Española de Fútbol, aquest cop (ells no son la UEFA), no actuarà d'ofici... és l'entrenador del Madrid.
Però és el millor que ens pot passar a nosaltres, els culés :
- ¡ Mourinho quédate, no te vayas ! (amb tu, ens va de conya !)
.

1 comentario: