martes, diciembre 27

EL QUE TENIA QUE HAVER ESTAT…


… i, definitivament, no serà.
No, no podré córrer LA CURSA DELS NASSOS el proper dissabte dia 31 per la tarda, tot i que ja tinc fins i tot assignat per l’organització el dorsal (el 5411) i el “calaix” de sortida (el 5). La bursitis al maluc -segons el traumatòleg de la Mútua, al que he anat a veure avui- evoluciona bé, però encara en tinc per uns quants dies. De moment, divendres hi haig de tornar, a veure cóm segueix el tema, però ja m’ha dit que, de córrer dissabte, ni en broma. El que continuo fent son les sessions de recuperació del braç al Club.
El que tampoc podré estrenar dissabte serà el meu fantàstic Garmin Forerunner 405 CX que finalment “m’ha caigut” per Nadal.
Ara el que comença ja a “perillar” és la Mitja Marató de Sitges del 15 de gener. Encara que evolucioni bé de la bursitis i em desaparegui en -posem- uns 10 dies, hauré estat 17 dies sense córrer ni fer rés, i només en tindré 9 per intentar recuperar el bon ritme. Collons, ara que anava bé i ràpid !. Espero que, al menys, em toqui la panera de fi d’any de Can Mèlich... !.Sinó la Mitja Marató de Sitges sencera, el que sí crec que podré córrer serà la Cursa de 10 quilòmetres, que també fan conjuntament amb la Mitja Marató aquell mateix dia.
Quina putada l’accident ! ...amb les ganes que tenia d’enfilar les tres curses:
- Mitja Marató de Sitges (gener- Mitja Marató de Barcelona (febrer) - Marató de Barcelona (marçd’aquí al 25 de març !  Cal felicitar-se, però, de que l’accident no hagi estat res greu (encara que sí molt emprenyador i “trencador” de ritme).

2 comentarios:

  1. Hola Xavi , soy una de las sisters de cobardes , nos vimos en Viladecans ! mientras buscaba mi dorsal como una loca minutos antes de la salida .Espero que te recuperes para Sitges allí estaremos .FELIZ AÑO

    ResponderEliminar
  2. María José,
    el tema está "chungo", porque no podré volver a correr, como poco, hasta después de Reyes (y habrán sido 21 días, no ya sin correr, sinó sin entrenar siquiera, por culpa de la bursitis en la cadera (no fue buena idea la Sansi, a los 2 días del accidente).
    Pero apuntado a Sitges estoy, y aunque sea la cursa de 10 yo, en Sitges, corro. Luego ya nos veremos en la de Sant Antoni, no ?.
    ¡¡¡ Feliz salida y mejor entrada de año, cobardica !!!

    ResponderEliminar