miércoles, marzo 21

Doncs no, no hem descansat dimecres…



Continuo trobant-me “pesat”, “inflat”, cansadot, però he pensat que seria pitjor no córrer avui una estona que fer-ho, així que... cap al club!.
Amb les noves sabatilles, que anomenarem des d’ara “les discretes”, m’he pujat a la cinta per córrer 5 quilòmetres a velocitat variable: els primers 3 a 5:12, per continuar el 2 i mig següents a 5:00, per rematar la sessió fent uns últims 500 metres a 4:36, en 26:35 i cremant 431 calories (he acabat xop, xop, xop...).
Les discretes” van fent la seva feina: van acoplant-se als meus peus; l’altra dia em va donar la sensació que se’m carregava la planta del peu dret, però, per sort, va ser un miratge. El que sí és cert és que cada sabatilla es diferent en quant a “acople” al peu i a la sensació de la petjada; altra cop, com m’ha passat en cada canvi de sabatilles, aquestes em sembla que tinguin la sola més gruixuda, però no. Crec que “m’hi faré” ràpid... però la mitja marató les correré amb les Brooks.
D’aquí a una estona, Villareal vs. “merengones”: i si ensopeguen ?. Va Txabi, desperta... que ja no recordes la segona part d’ahir “del del pito” o què ?. No, no deixaran que això passi: el Madrid, si no hi arriba, “el del pito” el farà arribar; i si no, ja ho veureu. No sé de què ens extranya.   
 
 

2 comentarios:

  1. Tram, tram, tram i a sis. A aquest pas, vindran al Camp Nou a intentar recuperar el liderat!

    ResponderEliminar
  2. .... mira que si fos així, quin fart de riure !

    ResponderEliminar