jueves, mayo 17

Una molt bona sortida la d'avui ...


Avui ens hem arreplegat una bona colla per sortir a córrer (era dimecres !). Érem en Xavi, en Pau i en Per (que corren “en una altra lliga”) jo, l'Enric, en Ramon i la Núria (mai recordava cóm es deia), i la Berta i la Maria (Belen ha aparegut per la sala, ha degut de sortir a córrer, però no amb nosaltres).
Avui hem repetit sortida cap al Parc Cervantes... però fent la variant de trencar pel carrer Major-Co·legi Alemany, és a dir, la mateixa distància que l'altra dia (gaire bé els 8 quilòmetres) però més exigent (el perfil de la setmana passada era pràcticament pla, i el perfil d'avui -només cal veure'l http://connect.garmin.com/activity/178852085- era més “escarpadet”). Però l'altra dia ho vaig acabar fent -en pla- en 39'42'' i a una mitja de 5:06... i avui en canvi en 39'16'', a una mitja de 5:02 !. Gaire bé 30'' menys...! Hauré de perseverar.
Cóm canvien les coses, i les sensacions, de córrer sol a córrer en grup, encara que correm a diferents velocitats uns i altres !. Avui, per exemple, he corregut -ja de tornada- des de la benzinera i fins el club (el darrer quilòmetre) amb la Berta enganxada als talons, sentint el constant i rítmic “plas-plas-plas” de les seves petjades al darrera meu, i en canvi ha estat el tram més ràpid que he corregut (sent com era ja el final) i tot perquè “no podia permetre'm que m'avancés algú de 18 ó 19 anys”, i aquest ha estat un però que molt bon estímul per a no afluixar el ritme; d'haver sortit a córrer tot sol, fent exactament el mateix recorregut, ni en conya hagués fet el temps que he fet, ni tampoc no hagués tingut les bones sensacions que he tingut avui. Txabi, això va bé !.
I el proper dimecres, més !.

(C.Q.  499  53-263-236)



1 comentario:

  1. Ei Txabi que jo també hi era!!!!

    El que passa és que he decidit fer el recorregut en rodó, sense desviar-me a beure aigua. Així, quan arribo a Los Tres Molinos, tombo cap a Eslugues.

    ResponderEliminar