domingo, febrero 10

Una matinal completeta…



Dempeus ja des de tres quarts de set, m’esperaven avui dues cites pel matí:
la BDN Running, en la seva segona edició, i el partit al Camp Nou contra el Getafe, amb un timing força “apretadet”, i amb l’estrena de la jaqueta Tribanda (que avui era del tot necessària per la baixa temperatura en arribar a Badalona).
El meu company de feina,
en Lluís, badaloní de pro.
BDN Running: molt bones sensacions durant tota la cursa, que hem començat a les 09,30 amb 3 graus de temperatura, però sense vent i amb un sol espatarrant; per tant, l’he correguda –com sempre- amb la Tribanda de tirants. Aquest any la organització han canviat una mica el recorregut, concretament el del tram entre els quilòmetres 5 i mig a 7... i està molt millor així. Aquesta BDN Running és una cursa “maca”: vas fent ciutat, amb els seus carrerons estrets (és per això que crec que sempre tindrà limitada la participació a 2.000 i pocs més corredor) La Rambla, passant per parcs, baixant al costat de platja i recorrent el Port Marítim (... i el seu punyeter pont elevat).
M’he trobat bé tota l’estona, amb bones mitges per quilòmetre, però fent més “lents” el quilòmetres 5, 6  i  7, amb un pas pel quilòmetre 5 en 25:06 (a 5:01)  per acabar finalment la cursa en 50:57  (a una mitja de 5:05) acabant la cursa en la 789ena posició a la general, dels 2.000 inscrits
(per cert, a partir del proper mes de març, a la “classificació per categories” pujaré forces graons, ja que normalment en totes les curses n'hi ha una que va dels 45 als 55 anys (amb molta gent corrent-hi en aquesta franja d’edat)... i jo ja passaré a la de “més de 55”... i aquí ja en corren menys!.

 
I de Badalona cap al Camp Nou, passant abans per casa per estirar una mica, dutxar-me i canviar-me.  L’ambient al Estadi, impressionant, amb molta canalla a les graderies (i algun que altra “canalla-cazatobillos” a la gespa). I com que el partit era a les 12, que és hora de fer l’aperitiu, m’he endut les escopinyes, la salsa Espinaler i la cerveseta i he fet l’aperitiu a la mitja part, al meu seient, a la graderia; final del partit: 6-1, amb gols de Alexis (sí, ho heu llegit bé, Alexis, el seu primer gol a la Lliga) Messi, Villa, Iniesta, Tello i Piqué (d’això se’n diu “messidependència).
(genial la foto d’entrada a meta que m’ha fet Marta, tot i estar ella “completament glaçada” de fred, amb els 3 graus que -encara a dos quarts d’onze del matí- feia a la solejada línea d’arribada).
(C.Q.  86,3  10-0-86,3)

No hay comentarios:

Publicar un comentario