domingo, abril 7

La cursa més popular…


Finalment han estat més de 72.000 els inscrits a la Cursa de El Corte Inglés, la cursa popular per excel·lència, la més multitudinària d’Europa i una de les més multitudinàries del món.
I, amb aquest panorama, del que es tracta és de passar un matí divertit i entretingut, corrent al costat de gent -molta- que per ells és la primera cursa que fan en sa vida.
De rés han valgut els calaixos inicials pels corredors amb xip... una mica més endavant de la sortida, al darrera de la font de la cruïlla de Passeig de Gràcia amb Gran Via, hi havia ja esperant unes 500 ó 800 persones (78, segons la Delegada del govern del PP a Barcelona) que s’han posat a córrer-caminar  ja amb els primers. I jo, en girar pel carrer Aragó, ja he vist pel davant meu a unes 1.500 ó 2.500 persones (163, segons la Delegada del govern del PP a Barcelona) que en lloc de sortir de Pl. Catalunya, al darrera dels nostres calaixos, han anat directament al carrer Aragó per sortir des d’allà (corrent, caminant, amb el gos, amb el nen, amb el canari...).
Així doncs, el temps avui era el de menys, tot i que l’he acabada en una horeta clavada (m'he passejat una estona a la pujada) acabant a ritme promig de 5:35, sortejant contínuament a gent i més gent, i més gent, i més gent...). Poc abans del quilòmetre 10 (la cursa té 10,760 quilòmetres de recorregut) m’esperava el silenciós “Txabi’s-fan-club”; d’ells són les fotos i el vídeo.
 
(C.Q.  253,3  24-20-233,3) 

1 comentario:

  1. Anónimo8/4/13, 0:24

    I've read a few good stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I surprise how a lot effort you place to create this type of fantastic informative web site.

    Feel free to surf to my homepage ... visioncurler0.Posterous.Com

    ResponderEliminar