domingo, agosto 24

Comiat de vacances…


Últim cap de setmana de vacances (.. tot i que l’únic que sembla haver “anat de vacances” aquest cap de setmana ha estat el sol.
Ahir dissabte, poc abans de les nou del matí, baixada corrent des de dalt del Cap Ducal i fins a la Platja de Sant Pol. Paradeta per fotre’m un cafè amb llet i un croissant al costat del Maria Rosa... i, en sortir (amb la panxa plena) he fet un passeig tot caminant a bon ritme pel Camí de Ronda fins a La Conca (camí tot ple de bassals per la puja del vespre i matinada, cosa que dificultava i molt el córrer amb continuïtat).

Cala de "La Conca", des del Camí de Ronda de S'Agaró a Palamós
La tornada fins al final de la platja de Sant Pol altra cop sí que l’he fet corrent, sortejant a salts tots i cadascun dels bassals. En arribar-hi, una paradeta per refrescar-me a la dutxa del final de platja... i pujada pel Camí de Ronda (però direcció Sant Feliu) fins a casa, a dalt de tot del Cap Ducal. 
Uns altres 7,5 quilòmetres p’a la saca!.

Platja de Sant Pol (S'Agaró), des del Camí de Ronda de S'Agaró a Sant Feliu de Guíxols

Evidentment tota l’estona sota un sol esplèndit i meravellós de ple agost... que ha desaparegut del cel com per art de màgia en sortir jo de la dutxa un cop ja a casa, cosa que hauran agraït els participants de l'última jornada del torneig estiuenc de vòlei-platja de la Costa Brava que he baixat a veure.




I avui torna la Liga: ja he "desempolsat l'uniforme": aquesta nit torna la Lliga al Camp Nou. Per cert, fent un “refregit” del títol d’aquella pel·lícula 
- “El cielo puede esperar”, 
dir-li als “merengones” que... 
- “El sextete tendrá que esperar
...i molt, perquè una gesta meravellosa, inoblidable, com la del Barça d’aquell any només està reservada pels escollits de tots els deus pagans junts!. 

¿“Sextete merengue”? No, gracias (...en aquest segle al menys).


(C.Q.  597  68-26-571)

No hay comentarios:

Publicar un comentario