martes, septiembre 17

C-C 3


Després de la llastimosa Cursa de La Mercè que vaig fer diumenge, em vaig prometre a mi mateix que entrenaria per no fer el préssec el 29 d'aquest mes a la Mitja Marató de Sant Cugat. I he complert (... al menys avui !).
Ahir estava encara una mica “adolorit post cursa” i no vaig voler-poder fer rés per un tema d’eleccions  al capvespre al ICAB (secció TIC) on es presentaven dos companys meus del despatx ... que van perdre per l’estret marge de 107 a 110; llàstima, perquè havien fet una molt bona feina aquests 3 darrers anys i tenien bons projectes per aquesta nova legislatura, en la que es presentaven a la reelecció... però “va a ser que no”.
Avui sí, avui he anat -ja per tercer cop- a Can Caralleu; ha estat el meu C-C 3. No estic "amortitzant", per ara, la quota: 17 dies, 3 cops...
O molt m’ha canviat el metabolisme, o em queixava de la calor a la sala de fitness de Can Mèlich sense raó, perquè Deu n’hi do la calda, i el que arribo a suar a la sala fitness de Can Caralleu ! Xop, literalment xop, he acabat la sessió d'avui de poc més d’una hora; gaire bé, o pitjor encara, que "aquell dia fent sèries a Can Mèlich"...
 
(...cliqueu al enllaç per veure el vídeo; i, si ho feu, us recomano que veieu també un dels vídeos que hi ha a la dreta, el de "Els treballadors de TV": la que "monta el sidral" (en nom de tots els seus companys de TV L'Hospitalet) és la meva filla Andrea: val la pena veure-ho: una crack !...con un par !).
 
He arrancat fent dos quilòmetres a la cinta, a velocitats variables començant per 5:27, per anar pujant ritme progressivament (els sòleus no anaven fins avui encara). De tota manera, aquests dos primers quilòmetres els he acabat en 10:04. He parat un moment per eixugar-me la sobirana empapada i  n’he fet un tercer “forçant” ja de sortida a 4:36 i 4:16... i afluixant, per acabar-lo fent en 4:54. Però no em sentia còmode avui corrent per lo dels sòleus, així que he anat cap a la bici per fer una mica més de 12 quilòmetres en 25 minuts. Altra cop xop, i requetexop, he acabat fent els estiraments a fora de la sala, al tros de gespa artificial del jardí, sota els arbres. Xulo.. però ja ho podré fer per pocs temps, perquè arriba el fred (o això és el que "tocaria").
Demà, Barça a la Champions, així que fins dijous no hi tornaré; i repetiré dissabte. Haig d’anar acumulant quilòmetres i resistència a les cames.
Som-hi, Txabi !
(C.Q.   710  72-164-546)

No hay comentarios:

Publicar un comentario