martes, diciembre 3

Abductor, abductors… segur ?


… perquè a mi, el que realment em fa mal ara és el múscul   piramidal del abdomen   (gràcies, "Doctor" Google). Un dolor "en vertical".
D’acord que, en un primer moment, se’m va ressentir l’abductor, no us ho negaré (tot i que no sé ben bé quin d’ells, la veritat); i és també veritat que tinc un fort “morao” a la zona de la pelvis. Però actualment, el que em continua fent mal (segons aquesta imatge) és el múscul piramidal del abdomen. Suposo que tot deu tenir relació, però avui per avui és la molèstia que tinc, apart d’un immens “morao” a la part posterior de la cuixa, gaire bé ja al darrera del genoll i que m’emprenya molt quan estic assegut, perquè justament és on es recolza la cama sobre el final del seient, sigui quin sigui aquest.
 
El que tinc ara és un dolor com de què “se m’estira quelcom”, un dolor com d’agulletes... no puc fer una passa llarga deixant la cama esquerra molt enrere, perquè "em tiba" (fer una passa llarga endavant amb ella, cap problema: el problema és quan la deixo -la vull deixar, millor dit- enrere).
Això és el que té de bo el fer esport: que quan et lesiones -o et fa mal quelcom-  acabes descobrin-te  via Google músculs que no sabies ni que existien, ni que tan sols sabies que tenies (perquè, siguem sincers: qui de vosaltres coneixia aquest "múscul piramidal del abdomen"?).

I és una llàstima el que encara estigui així, perquè avui  acabo de descobrir una sortida solidaria , dura de pebrots (amb 1.100 metres de desnivell positiu) pel proper 15 de desembre:
La pujada des de Monistrol de Montserrat fins al cim de Sant Jeroni
(el punt més alt de Montserrat) acompanyant a 20 esportistes que pateixen malalties neurodegeneratives, 4 d’ells amb cadires de rodes adaptades; cliqueu aquí per veure el vídeo:  
O molt m’ho sembla a mi, o no hi arribaré a temps... però us ho ben asseguro que m’agradaria fer-la... i molt !.

No hay comentarios:

Publicar un comentario