viernes, febrero 7

Running is live ! (divertimento)


Després d’estar dilluns, dimarts, dimecres i dijous “mano sobre mano” (..."peu sobre peu", seria més escaient dir) sense sortir a córrer per culpa da la maleïda butllofa (i pels adolorits bessons, quàdriceps i sòleus fins dimecres, que tot val a dir-ho) avui tocava sortir sí o sí. I sent avui divendres, i per vèncer la temptació de quedar-me “apalancat” al sofà després de dinar, el que he fet ha estat ja canviar-me de roba només arribar a casa, abans fins i tot de fer-me el dinar: així ja no tenia escapatòria.
Després de fer una estoneta “la siesta del borreguito” (crec que amb caiguda de babeta inclosa), m’he arribat fins a la Carretera de Les Aigües -lloc on està gravat, per cert, el vídeo “divertimento” que he penjat aquí baix- en una tarda espectacular per córrer, no gaire fresca i amb molt de sol, tot i que amb una mica de vent. He corregut a un ritme més que acceptable fins a la passarel·la de Vallvidrera; però un cop allà m’ha fet mandra “desfer el camí” com faig sempre, així que -per primer cop- he agafat el corriol que porta, amunt, amunt, amunt, fins a les antenes de Sant Pere Màrtir. Així doncs, avui el que he buscat ha estat més fer resistència de cames que distància, tot i que finalment m’han sortit  6,750 exigents quilòmetres. Un cop allà, al corriol, me n’he penedit de no haver-me posat les altres Asics, les fosforito, molt més “muntanyenques” que les noves, amb una sola molt més adequada. A sobre -com per tot Collserola- no n’hi ha un, sinó diversos corriols en el mateix sentit, així que he anat avançant cara amunt més per intuïció que per coneixement de la ruta, procurant no perdre de vista, a l’esquerra, allà baix, la pròpia Carretera de les Aigües (a la vista aèria del Garmin es veu que, finalment, he anat gaire bé tota l’estona en paral·lel)
Estic fluixot, però he acabat  "joío pero contento..." Quatre dies aturat després d'una Mitja Marató no ha estat la millor de les maneres de recuperar la forma, però és que jo amb la punyetera “butllofa” no hi contava (per cert, totalment enllestit aquest tema: ni una molèstia avui al córrer). A veure si diumenge al matí faig un altra sortideta, i dimecres la darrera (abans de la Mitja Marató de Barcelona) perquè, no ho oblideu.... he de fer marca !
(C.Q.  119,7  13-25,3-94,4)


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario