domingo, marzo 2

Lo riu és vida…

Estava clar que marxar de cap de setmana (només dos dies) emportant-me tots els estris per córrer era tota una declaració d’intencions.
I les intencions s’han concretat aquest matí de diumenge, solejat però ventós, a la riba del riu Ebre al seu pas per Tortosa. El que no m’esperava era que em llevés a un quart de vuit del matí per a fer-ho.
Bona temperatura per córrer a tres quarts de vuit... si no hagués estat pel vent, pel emprenyador ventet que fotia, a banda i banda del riu; perquè això és el que he fet avui: anar des del primer dels ponts per un dels marges del riu fins el segon pont, creuar-lo, baixar per l’altra marge fins arribar al primer pont, creuar-lo, tornar a anar altra cop fins el segon pont, però aquest cop, en lloc d’anar fins el primer cop he tirat riba amunt fins el tercer dels ponts. En arribar-hi, mitja volta passant -sense creuar-lo- pel segon pont, pel primer -també sense creuar-lo... i així fent els dos quilòmetres marcats com a “Itinerari saludable de Tortosa”, pensat per a passejants tot xino-xano en aquest marge del riu. Mitja volta altra cop fins el primer dels ponts, creuar-lo i ja fins el hotel en poc més de 36 minuts (per fer els 7 quilòmetres matiners a la riba del riu Ebre)... i amb la constatació de fets -en arribar a casa- de que el meu Garmin s’ha tornat boig i no conta bé el temps quan el descarregues, ni reflecteix l’altimetria, ni les PPM ni el mapa del recorregut. He fet una actualització de software... a veure si ho he “salvat”.
 
(C.Q.  187,3  20-25,3-162)
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario