domingo, abril 6

Waters-road with Marta…


Dimecres, dissabte i diumenge… ara ja feia dies que no “encadenava tres sortides en 5 dies; sortides de tirades curtes i diferents. I la d’avui, en semi-companyia, i és que avui he convençut a Marta perquè pugés a la Carretera de Les Aigües amb mi (ella per caminar, i jo per tornar a córrer una estoneta).
Suposava que avui, havent-hi més de 70.000 persones corrent la Cursa de El Corte Inglés, avui no hi hauria gaire bé ningú per allà dalt; però sí sí: estava a tope, com gaire bé sempre, de corredors, caminants, ciclistes...  
Nosaltres hem fet el primer quilòmetre caminant i, en arribar al Mirador dels Xiprers, jo he arrancat a córrer -sota un sol de justícia i força calor- fins a la passarel·la de Vallvidrera i tornar; en total, 7 quilòmetres: 6 corrent -a ritme promig de 5:03- i 1 caminant (el que he fet amb Marta al començament;  ella s’ha acabat cruspint 5 quilòmetres caminant).
A migdia, retrobada familiar amb les peques: vermouthillo al “Xampanyet” del carrer Montcada i dinar al “Senyor Parellada” del carrer Argenteria; aquesta ha estat la darrera de les nostres opcions per dinar, després de trucar ahir a uns 7 ó 8 restaurants per reservar taula per avui i dir-nos tots ells ...“el diumenge tenim tancat”. No ho acabo d’entendre.
Per cert, el gran Kenenisa BEKELE, recordman mundial de 5.000 i 10.000, no havia corregut mai, fins avui, una marató. I va el paio i es planta avui a la Marató de París, la corre... i no només la guanya, sinó que estableix récord de la prova: 2:05:02
Grande Bekele !!
(C.Q.  249  28-25-224)

1 comentario:

  1. I aquest diumenge Mo Farah corre la marató de London. A veure que fa. També és el seu debut en la distància.

    ResponderEliminar