sábado, enero 17

Això és nou...


Des del 22 de desembre en que em vaig fer l’artroscòpia al genoll, en cap moment havia sentit dolor ni molèstia de cap tipus.
Però des de dijous al vespre, en tornar del fiso, em fot mal a la part del darrera del genoll en estirar del tot la  cama, i després d’estar assegut una estona (no, en canvi, quan camino). Crec que va ser en fer l’exercici de pressionar la piloteta amb la part del darrera el genoll. Solució: gel a canto!.
Ahir divendres (no tinc fisio els divendres) no vaig fer rés per precaució (excepte més gel); i avui me n’he anat al Club a fer els meus habituals 10 quilòmetres a la bici (28:45... gens malament), abdominals, peses i l’exercici de reforçament de quàdriceps. Abans, però m’he passat per la Ciutat Esportiva Joan Gamper per poder estar una estoneta amb alguns dels companys del Tribanda, que tenien sortida en bici.
Demà, Cursa de Sant Antoni i, tot i no poder-la córrer, allà hi seré per animar als companys.
I la meva rendida admiració per Laia Sanz, que avui ha acabat en NOVENA posició a la Classificació General al  rally “Dakar”. Enoooorme!. I també per el guanyador, en Marc Coma (5é Dakar ja per ell). Però és que lo de la Laia...

No hay comentarios:

Publicar un comentario