martes, octubre 20

CORRENT "ENTRE PONTS" PER BUDAPEST...


BUDAPEST;  Dissabte 17 d'octubre, 06:45 del matí...

Sortir del hotel; posar-te a córrer entre la boira i la mica de xiri-miri que cau, humitejant l'ambient fresc del matí; creuar el "Pont de la Llibertat"; continuar corrent per la ribera del riu Danubio (per la part de Buda); deixar, a ma dreta, el "Pont d'Elizabeth"; continuar corrent per la ribera fins arribar al "Pont de les Cadenes". Creuar-lo; seguir corrent, de tornada, ara per la ribera de la part de Pest
Deixar, altra cop a ma dreta, el Pont d'Elizabeth... continuar corrent; a punt d'arribar altra cop al Pont de la Llibertat, demanar-li a un "japo" -que corria en direcció cap a mi- que em faci una foto (...quant en saben de fer fotos els punyeters!). 
Creuar altra cop el Pont de la Llibertat i tornar enrere pel mateix pont. Demanar-li a un amable "homeless" que transitava pel pont que em fes unes fotos (merda!, no porto ni una miserable moneda a sobre...). 
"Callejear" una estona pels carrers humits de la ciutat; anar cap a l'hotel i donar-me una bona dutxa, mentre Marta encara dorm.
Córrer per Budapest; una bona manera d'aprofitar l'estada en una ciutat que us recomano, i molt.


 


... i trobar-te més tard a OULAID NASSIRI (33:38 en 10.000)
el teu trainner dels entrenaments setmanals de Nike 
fent la visita al Parlament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario