miércoles, julio 17

Fins divendres…


ONA CARBONELL.... que acabaría guanyant 7 medalles
en aquests Campionats del Món
... no comença realment el Campionat del Món de Natació-BCN2013, però jo ja m’he endut la meva primera medalla: la meva foto amb  Ona Carbonell, flamant medallista olímpica de natació sincronitzada que, amb la marxa de Gemma Amengual i la recent renúncia de Andrea Fuentes té la oportunitat de brillar i triomfar davant del món com només ella es mereix.
Aquesta és ja la meva quarta ocasió com a “Voluntari” en un esdeveniment esportiu, després del B-10 (Campionat d’Europa d’Atletisme), B-12 (Campionat del Món Júnior d’Atletisme) i del Centenari de la IAFF, també el 2012.
Pels que no ho heu provat mai, us animo a fer-ho: ser voluntari és quelcom.. no sé, quelcom que t’omple de satisfacció, apart de donar-te la oportunitat de conèixer -a part de a esportistes de tot el món- a conèixer un munt d’altres voluntaris que -com tu- i desinteressadament, dediquen part del seu temps de vacances a ajudar i a col·laborar en que la organització d’aquests esdeveniments esportius sigui un èxit; sense els voluntaris (crec que en aquest campionat del Món de Natació passem, de llarg, el número de 2.500) seria gaire bé impossible que Barcelona -any rere any- fos seu de grans actes esportius. I no és gens estrany que -també any rere any- els membres dels comitès i/o federacions internacionals felicitin a la organització; i és que, “Barcelona en sap de fer-ho”. I els voluntaris aportem quelcom més que uel nostre granet de sorra.
Animeu-vos a fer-vos voluntaris en el pròxim campionat o prova esportiva. I és que, al inrevés que en Pep Guardiola (que “es va buidar”) fer de voluntari us omplirà, i no podeu ni imaginar-vos de quina manera!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario