martes, agosto 20

Més d’un mes…


Entre pitos i gaites, entre Campionat del Món de Natació, menys gent al despatx, les vacances, i la increïblement nul·la cobertura que hi ha a Sant Julià de Vilatorta, porto més d’un mes sense escriure una ratlla. I de coses n’hi ha hagut, per descomptat.
Abans que rés, la nova experiència com a Voluntari. Està clar que, “mientras el cuerpo aguante” (i encara que sigui sempre a compte de les meves vacances) seguiré col·laborant en la organització d’aquests grans esdeveniments esportius; i us animo a tots a fer-ho, al menys un cop. És molt gratificant (i no tots poden dir que tenen una foto prèvia amb la gran Ona Carbonell abans de que es convertís en MEDALLISTE MUNDIALISTE x 7 !!! (...i perquè només hi havien set proves).
Un cop més, Barcelona ha estat molt per sobre de les expectatives creades, i ha rebut merescuts elogis i felicitacions per part de la FINA. I, per descomptat, els voluntaris ens sentim part d'aquest èxit organitzatiu.
Pel mig, varem celebrar el sant de les Martas (a què sembla que tingui tres filles, i no dues i una dona ?)

A nivell de “corregudes post- campionat", poca cosa fins arribar a Sant Julià, tret d’un “Camí de Ronda” a S'Agaró el 5 d’agost, dia d’inici de vacances “oficial”.

Però en arribar a Osona, “se desató la euforia”!. M’he pres aquests 10 dies a Sant Julià com una espècie de “Stage individual de pre-temporada”, amb l’objectiu de fer-me amb “un fons d’armari” de reforçament de cames. I així, entre anades i vingudes per la Ruta dels Molins, pujades i baixades repetides i per distintes víes al Santuari de Puig-l’Agulla, anades al castell de Sant Llorenç i mini-sèries fins a Sant Marc, entre corrent i caminant he acabat fent poc més de 87 quilòmetres per camins, senders, corriols i pistes forestals; 8 sortides en 10 dies. Pas mal, què dirien els francesos, per la meva edat. I a sobre, anant de menys a més (vaig arribar a fer MMP el últim dia baixant corrent de Puig-l’Agulla: 28:28). Per cert, una compra excel·lent les "Trabuco" Fuji 2, d'Asics, n'estic encantat !.
 


Per no perdre el caliu amb ells (ja vaig anar a Cala Treumal a fotren's un banyet i una "paella de chiringuito" el diumenge dia 4) he planejat amb la bona gent del BDR una
“ trail-costellada ”
pel dia 1 de setembre, amb el següent planning:
- pujada des de Sant Julià al Santuari de Puig-l’Agulla per la carena, esmorzar a dalt, baixada “a todo trapo”, banyet a la piscina de casa, i dinar “de costellada com cal” a Sant Marc; altra cop banyet a la piscina...
... i cap a casa, per arrodonir un diumenge de final de vacances per a la majoria.
 
I, entre Sant Feliu de Guíxols, Sant Julià (...i Praga a partir de demà), el Barça “a lo suyo” en el primer partit de Lliga: 7-0   al pobre Levante CF. Vaig entrar al camp amb una samarreta, i vaig sortir-ne amb dues. L'eufòria, suposo...
 
 
 
 
 
 
 


Fa una estona ja he possat les sabatilles i la resta d’equipament runner dins la maleta de viatge, per tal de poder anar a córrer per Praga aquests quatre dies.
Quan torni... més !.

(C.Q.  639  63-152-487)
No hay comentarios:

Publicar un comentario