miércoles, noviembre 6

Èpica...

 Per si no té prou èpica ja de per sí la pròpia “Behobia-Sant Sebastià”, a mi m’agrada (pel que sembla), afegir-li un xic més:
- Aquest matí, a uns 300 metres de sortir de casa, he anat per terra amb la moto... per culpa d’un incompetent i inútil Guàrdia Urbà a la rotonda de la Nestlé. Parodiant la cèlebre frase del APM... “ és de ser inútiles ” (ni us ho explicol què ha passat, perquè n’hi hauria per matar-lo).
Total: no he picat de cap contra la vorera de la rotonda de miracle perquè aquest cop he caigut pel costat esquerra... i cap a la Teknon; més cop que rascada al genoll esquerra (ara mateix em molesta per caminar, així que ni t’ho explico per córrer...), ungla partida del polze dret (?) i fprt cop a l’espatlla esquerra (del que me n’he adonat al cap de gaire bé tres hores, ja en arribar al despatx). Veurem demà, quan em llevi...
Per sort, la moto no ha sofert gaires desperfectes: el caballet entregirat, el manillar una mica “doblegat” i s’ha rascat l'altra logo-placa de Triumph del dispòsit de benzina (ara ja els porto tot doscostats iguals...). Altra cop la resistència i duresa de l’estrep ha evitat mals majors a la moto.

Per sort, sembla que plourà, i força, el diumenge a la cursa. Seguim amb la èpica (...però a mi ja m’agrada la pluja, ja ho sabeu).

I aquest vespre, d'aqui a una estoneta, altra cop cap el Camp Nou a veure aquest “Barça en crisis” jugar el seu partit d'avui de la Champions contra l’A.C. Milan
Té collons la cosa:
- el millor inici de temporada,
- líders,
- el Madrid ja a sis punts...
i... els maleïts periodistes marejant la perdiu amb el joc del Barça. Jo crec que, en el fons en el fons, el problema és de les emissores de ràdio, amb programes DIARIS de quatre hores -mínim- dedicades al sport (i en un 80% a parlar del Barça); i dels “Manolo’s”, els “Punto pelota”, els “Hat-trick Barça”, els “Efectivament”, i dels canals de TV 100% esportius, i dels diaris (TRES) diaris esportius aquí a casa nostre: si no hi ha notícies, les creen, les provoquen; han d’emplenar el temps de ràdio, la graella de televisió i els fulls dels diaris:
-ara parlen del "ensopiment del Barça",
-ara parlen de "que si el Tata això, que si el Tata allò"
-ara parlen "...del què li passa a Messi",
-i d’aquí a no rés "...perquè no juga Song".
...i bla, bla, bla.
Què coi faran tota aquesta colla de periodistes i tertulians (aquests últims són encara molt pitjors) el dia que perdem ? (...que arribarà, això és un joc). 

A molts d’ells -com el maleït Guàrdia Urbà d’aquest matí- n’hi hauria per penjar-los.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario