martes, junio 3

ASICS training-time…


Si dijous passat va ser amb la gent de Nike amb vaig fer l’entrenament, avui m’he apropat  fins a la botiga d’ASICS a la Diagonal de Barcelona per anar a entrenar una estoneta amb ells. Estava eufòric, després del “pelotazo” que vaig poder donar ahir, rematat amb una altra molt bona comanda signada avui, poc abans d’anar-me’n fins allà. Volia deixar anar la tensió acumulada, tot i el cansament i el adoloriment que tenia als bessons i sòleus de la carrereta de diumenge.
Si dijous passat érem prop d’una trentena... avui érem la Marta (una runner “tardía”, segons ella mateixa, però molt engrescada) i jo.  No m’ha importat gens ni mica, ens el contrari: gaire bé ha estat com córrer amb un personal-trainer al costat.
Amb en Manu (el nostre personal-trainer d'avui, valencià, molt eixerit i molt bona gent) hem anat carrer Entença avall en direcció a Montjuic; pujada pel circuit, pel davant del Poble Espanyol (punyetera pujadeta), fins a la font de la rotonda; gir a l’esquerra cap el MNAC i un cop allà (uns 3,5 quilòmetres mal comptats, perquè altra cop el meu Garmin “ha fet de les seves”) en una llarga explanada de sorra, hem fet una bona sessió d'exercicis de força i millora de carrera, enfrontats a dos trams d’escales, que hem anat pujant corrent d’un amb un els esglaons; amb una sola cama després i amb l’altra; amb els dos peus junts; de costat amb els dos peus junts; de l’altra costat... Un bon tute, però força divertit. I tornada cap a la botiga, cap a la Diagonal. Sessió d'estiraments i punt i final. 
7 quilòmetres i escaig. Repetiré!.
ASICS, la marca de les meves primeres sabatilles “de córrer”; hi tinc debilitat per la marca (la samarreta que portava diumenge ho era, i el stop-wind que portava avui, també). I les meves “Trabuco”, evidentment, també són ASICS. Avui a la botiga he vist un parell de models de samarreta sense mànigues que, quan facin rebaixes, “cauran”. Segur ! (igual que caurà, si encara els hi queden aleshores, alguna de les samarretes commemoratives de la Marató BCN d’aquest any).
ASICS.... Anima Sana In Corpore Sano.

(C.Q.  390  45-25-365)


No hay comentarios:

Publicar un comentario