lunes, febrero 22

¡….LA QUE EM FALTAVA !


Després de les de
  • ·         Sansi Masnou – 5 km. – MMP (26 de desembre 2015)
  • ·         La Cavalcada Reyes – 5 km. – MMP (Gener 2016)
  • ·         Cursa de Sant Antoni – 10 km. – MMP (Gener 2016)
  • ·         Sansi Mataró – 5 km. – MMP (Gener 2016)
  • ·         La Mitja de Granollers – 21,097 km. – MMP (Febrer 2016)

... avui l’hi ha tocat a una distancia nova:


MMP en 15 km....   1:19:31 a la Maratest


(o sigui que, en totes les distàncies “oficials” possibles -tret de La Marató i els 30 de La Maratest, que no les he corregut- he aconseguit MMP... en menys de 2 mesos). Definitivament, algún cop haurem de parlar, seriosament, de les meves "Saucony Zealot".

Inicialment inscrit (i abonada) “a la de 30 km”, el trancazo que portava a sobre de tota la setmana ho ha desaconsellat. Bé, i les recomanacions de la meva tribu, fins i tot defensores del no córrer avui.

"La vie en orange"
Temperatura inesperada i molt bones sensacions en cursa... però amb una situació totalment nova: per primer cop en tots aquest anys he arribat molt just a la cursa (punyetera cua per entrar al pàrquing) i, per tant, no he tingut gaire bé temps de fer la “prèvia a la cursa” (amb el que m’agrada); a sobre, per temes familiars, en acabar he hagut de sortir “escopetejat”, així que tampoc hi ha hagut possibilitat de “post cursa”. Gaire bé ni xerrar amb companys, ni fotos... una situació totalment nova que no em penso tornar a permetre... ¡És el millor de les curses!, ja ho he dit per activa i per passiva un i mil cops.


Novament, de "10" l'organització d'aquesta, ja cinquena, "MARATEST"; i impagable la feina d'aquest parell, l'Alberto Montenegro i en Juan Arias...
















Felicitar molt efusivament a Susanna Ballester, pel seu segon lloc femení a la Maratest 30 km i a Arantxa Suau, pel seu tercer lloc femení a la Maratest 15 km.

"La Gacela rubia", acompanyada en aquest tram per Laura...



Somrient a l'afició...

No hay comentarios:

Publicar un comentario