domingo, mayo 15

...SOC UN CORREDOR DE PLUJA I FREDAquest matí, molts bons corredors a la Cursa CAN MERCADER. I molts, molts amics...Jo he corregut amb el dorsal d’en Jacques Muñoz (que no l’ha pogut córrer). I tot i que la meva intenció -i el dorsal- eren per córrer la cursa de 10 km, finalment he fet la de 5 km (la calor que fotía aquest matí he ajudat a decidir-me).
El servei d’ambulàncies ens ha jugat una mala passada i la cursa ha començat amb 16 minuts de retard (no podem “carregar-ho” en el debe de l’organització de Cris Huerga i tota la seva gent, perquè no era cosa seva).Així doncs, l’escalfament “s’ha refredat, però tot i així (jo al menys) ja he arrancat a córrer suant.

Embús gaire bé durant tot el primer quilòmetre... i sol, molt de sol i calor.

Finalment he creuat meta en   23:50... que són 52 segons menys que l’any 2014, així que no tinc queixa. Ara, això sí, pel que fa al pas per quilòmetre amb respecte a la DiR de fa una setmana:

      4:32-4:38-4:42-4:31-4:34    (DiR): 22:56
      4:44-4:46-4:48-4:49-4:48   (Avui). 23:50

O realment la DiR “fa baixada”, o avui no anava tant fi, perquè anava 54” més lent al pas pel km 5.

Els que sí anaven ràpids avui eren en Benito Ojeda y la seva parella Patri, guanyadors cadascun d’ells de la cursa de 5 km.De la resta d'amics, també han fet podi avui:

Nacho Cáceres, 2º a la general de 10 km; 
Sonia Gallego 7ª noia (i 1ª de la seva categoría i 143ª a la general); 
Rosa Garrido 2ª de la seva categoria; 
Francisco Pérez 2º de la seva; 
Isabel Pinheiro (mare de Esther P. Pinheiro), 1ª de la seva; 
Susan Black també 1ª de la seva; 
Angela Moro (filla de Pili Prescoli) 2ª de la seva; 
i després està “el tema Luca” (fill d’Arantxa): mateix temps que el 3º en la seva categoria, però l’han deixat com a quart i no a ambdós com a tercers “exequo”

Potser em deixo a algú. I'm sorry!.I pel que fa a Arantxa, avui no ha pogut ser. Portava de llebre a Rafa Pérez, per intentar baixar de 40’... però avui no era el seu dia (massa calor). Tranquil·la: temps, ganes i ocasions n’hi hauran.. i fins i tot pots aconseguir-ho sense llebre (...no t’obsessionis!)Una alegria poder tornar a veure, dempeus, altra cop i en una cursa (animant) a Jaume Valldaura després del seu “calvari” amb el tendó d’Aquiles (millora’t aviat!).

Mencionar, i destacar, els 4:06:56 de la menuda, però mooooolt gran, Delia Ramos a la Marató de Vitoria, en el seu debut amb la nova samarreta de Domingo Catalán


 


No hay comentarios:

Publicar un comentario