domingo, junio 19

CURSA “ABRERA CORRE D9”


La d’avui era una cursa “diferent”.
Primer, perquè l’organitzaven uns amics, amb molta il·lusió i esforç (la gent del C.A.Abrera, amb en Jordi Moreno i la Pili Prescolí com a “cares visibles”, però amb moooolta gent del club i no del club al darrera, per acabar oferint-nos una cursa “de diez”.
Després, i no menys important, perquè se li rendia homenatge al nostre Domingo Catalán. I cap allà que ens en anem anat un munt de “miércolessondomingo” per recolzar-lo, per a fer-li costat. Renuncio a fer la llista...
Ja vaig decidir dimarts que correria la cursa de 5km i aquesta és la que he fet, tot i que he dubtat en arribar al trencall on es separaven els que continuaven 5 km més, dels que ja acabàvem.
La història dirà que el campeonísim Reyes Estévez ha entrat només 2 segons abans que jo. Però ja sabeu el que passa amb la història, que no se’ns explica ben bé tot; però jo sí que ho faré: en Reyes anava molt tocat per una micro-ruptura i avui feia la cursa tot “xino-xano”.
He creuat meta en 24:52, en 89ª posició.

El que li ha tret més d’un minut al segon classificat, a la cursa de 10km, ha estat el nostre Benito Ojeda (33:36). I en Rafa, s’ha situat en el “Top-20” a la de 10km.
Per cert, no us criéssiu mai a la Suau quan et diu allò de “...hoy no tengo ganes de competir”, “...acompañaré a Luca, tranquilita, en los 5km” perquè el que acaba passant és que acaba a la de 10km en dones (i 53ª a la general)... i altra cop al pòdium (42:40).
La Patricia Fernández -que no le va a la zaga al Benito- ha quedat en dones a la de 5 km (21:16)... amb en Luca –el fill de l’Arantxa- enganxat a les seves sabatilles (21:18): compte amb aquest... 
I compte també amb l'Arnau Pallarés: amb 10 anys va i clava el crono en 10km en   47:54. 
I en "Biel-griseldo" va córrer els seus 650 metres.







I en Domingo?. Doncs parant-se en plena cursa un munt de vegades per fer-se fotos amb la gent que l’animava, ha acabat en uns collonuts (com els seus “espágarros”) 37:30, entrant a meta rodejat de "miércolessondomingo".


L’acumulació de diverses curses en el mateix dia ha fet que alguns “miércolessondomingo” hagin anat a la Cursa solidària de la ELA (que organitzava, i m’han dit que molt bé, el nostre bon amic José Luis Blanco).

Un matí rodó!.

Ah!... i, per descomptat, felicitar a Marta Martín, la tribandera més riallera, que ahir al vespre, com aquell que rés, a la Marató de Pamplona, es va marcar un temps excel·lent de 3:38... acabant la 4ª dona (absoluta)
Ole, ole i oleeee tu Marta!.















No hay comentarios:

Publicar un comentario