domingo, junio 26

VÈNCER LA TEMPTACIÓ DE DEIXAR-HO AL KM 5…


Llevar-me a dos quarts de sis per anar a una cursa a la que no hi estava inscrit no ho havia fet mai.
-“Ve a las 7, Txabi, que habrá dorsales” 
...em deia divendres mateix la Pili Prescolí.
I me l’he jugat i, poc abans de les 7, ja tenia el meu dorsal (amb número, però  evidentment sense el meu nom) i un xip blanc, que gràcies a la bona gestió de la gent de Championchip he pogut canviar pel meu propi xip groc. Per cert, tot això sota la pluja (...alegria que m’ha durat tan sols uns minuts)
Han anat arribant en Rafa, la Yolanda, l’Esther (avui “fitxada” pels de Championchip per fer una de les coses que millor sap fer: molt bones fotografies), la Delia, en Fco. Javier, el Manel, la Pili, en José Antonio, l’Isidre, la Teresa, el "presicorrecat" Manel... i un bon grapat més de companys habituals a les curses.
Com no podia ser d’altra manera, la cursa “del foc” l’hem correguda sota un bon sol, un sol “de foc” (...tot i que m’han comentat que no ha estat l’any de més calor).
Sortida ràpida, en baixada, bones sensacions... que, poc abans d’arribar al km5 s’han anat esvaint. He hagut de vèncer la temptació de fer un stop i deixar-ho córrer
Però, què collons, aquest cop el sol no podria amb mi.
Parant-me a tots els avituallaments (molt bé el que n’hi haguessin 3 durant la cursa) he anat desgranant els kilòmetres; impagable el moment, poc abans del km7, en el que he vist a la Pili, al marge de la carretera del polígon, amb un recipient amb spray polvoritzant aigua als corredors
Des d’allà i fins a meta he afluixat-caminat un parell de cops uns 20 ó 30 metres... (el primer cop és quan m’ha avançat la Delia, que acabaria 2ona de la seva categoria).
No ha estat una cursa dura pel recorregut (Abrera, la setmana passada va ser pitjor), sinó per la calor, la meva rival més imbatible.
Al final, tot i les aturades puntuals, el crono ha marcat
52:21
el que ha donat una mitja de 5:15 i, segons la gent de Championchip, fent el pas pel km 5 en 25:01; i fent el pas pel km 7,5 en uns molt bons 36:00... però els últims 2,5 els he fet en 16:21.  


Teòricament, la temporada s’ha acabat avui, amb aquesta cursa no prevista inicialment... però si no marxem de cap de setmana el 9 i 10 de juliol, correré la tarda del 9 a Sant Just Desvern la solidària i, llavors sí, “echaré el telón a la temporada”.

I abans d'anar a casa i passar per la dutxa... a votar
He coincidit en el col·legi (i fins i tot a la mateixa taula electoral) amb la meva alcaldessa runner, la Pilar Díaz... perquè, sí, jo tinc una alcaldessa runner. Avui, abans de la foto i palplantats els dos en plena cua per votar, "li he cursat invitació formal" per venir a entrenar un dimecres d'aquests amb la gent de "Los miércoles son domingo" (ja ho havía fet un parell de cops via twitter); i tot i que a Esplugues "Los miércoles son pleno" (pleno municipal), m'ha dit -i la crec- que faria el possible "... quan passi tot això" (referint-se a les eleccions d'avui).

No hay comentarios:

Publicar un comentario