viernes, enero 23

CANVI CLIMATIC ?

.
Acabant-se ja aquest divendres, només queda un dia per la “Cursa de Sant Antoni”.

Aquesta tarda no he anat al Club com tenia pensat (per “estirar una miqueta les cames” al menys) perquè després de dinar no m’he trobat gaire be de la panxa (què collons hauré menjat ?). Així que la cursa l’afronto amb les pitjors condicions de preparació física inimaginable. Com per intentar millorar qualsevol temps !!!.

Parlant de temps: ara mateix son tres quarts de set del vespre ...i tenim una temperatura al carrer de 21 graus !!! (i ja som a 23 de gener). A veure qui collons ho entén això.

Serà, per cert, un diumenge de "overbooking" de curses, ja que "la de Sant Antoni" coincideix en dia i hora amb la "Cursa de Sant Enric D’Ossó", la que fan des de ja fa anys al cole de les Teresianes de Ganduxer -que es el cole on han anat l’Andrea i la Martona tota la vida- i que es la cursa en que la que la Marta i jo -com a “eterns” components de la comissió esportiva- participàvem en la seva organització. La Martona va acabar batxillerat el curs passat i, es clar, aquesta es la “primera cursa sense nenes al cole”; però tot i així ens han demanat les monges d’anar-hi per donar un cop de mà amb els nous, una sort de “traspàs de papers”... Evidentment jo no podré anar-hi a primera hora (problema de “timing” coincident amb la "meva" cursa) però la Marta sí que matinarà per estar al peu del canyó (asseguda, com sempre, al costat de la seva tauleta de venedora de cupons de l’ONCE) coordinant als voluntaris que s'han de col·locar a les cruïlles dels carrers per on passa la cursa. Jo, en quan acabi m’hi aproparé.

I després de les curses... cap a Premiá a fotran's el "botillo leonés" !!!.

"... però un dia els hi van dir: no cal que sembris, enguany els vostres camps no han de dar blat; cal que per un fusell canvieu l'arada. Camí avall de matí se'n va un soldat. Va cremar i va matar mentre envellia, fins que un altra tirà abans que ell; l'enterraren un bon dia en un pou amb altres cent. Camí avall sense un adéu, ningú no hi va posar una creu, no calia" (JMS-Camí avall, 1969).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario