sábado, enero 3

NO S'HO CREU NI ELLA . . . ( amb "mitjonets" o sense ...)


He donat un cop d’ull al blog d’en Marco ( “Me Odio Cuando Corro”) i veig que -com que està a Madrid- s’ha com solidaritzat amb la “causa perduda” de la candidatura de " MADRID 2016 " pels Jocs Olímpics...

Que perquè dic “causa perduda” ?. Crec que la cosa està bastant clara:

- Juntament amb Madrid, una de les altres ciutats pre-candidates es.... CHICAGO.

- i de CHICAGO es, precissament, un noiet que s’ha fet moooolt famós darrerament...

- ... tant que fins i tot l’han acabat fent President dels Estats Units d’Amèrica i que es diu OBAMA (us sona ?).

- Així dons... algú creu encara que no serà CHICAGO -la ciutat del "presi del món"- la escollida com a seu dels Jocs Olímpics del 2016 ?.

¿ Què tal si, previsorament, la "Espe" ja va pensant en encarregar un nou logo per a la pre-candidatura de “MADRID 2020” ? (i no em digueu "anti-patriota", si us plau...).
.

1 comentario:

  1. Estic "gairebé" amb tu Txabi, serà molt però que molt difícil que li donin les olimpíades a Madrid i sobretot sent les anteriors en el mateix continent a Londres. He tingut la impressió que la ciutat no s'ha bolcat (o almenys en aparença) a la causa, hi ha molt poca publicitat i informació en llocs públics i és una llàstima ja que aprofitant que en Nadal reben molts turistes han malgastat l'ocasió. Tampoc en llocs de concentració esportiva com els llocs de running on s'agrairien la presència d'alguns llocs informatius i propagandístics. Ho comparo inevitablement amb Barcelona quan erem una de les ciutats candidatas, la ciutat era un formiguer. En fín!, també crec que no els hi van a donar però cal ajudar-los a veure que passa i sobretot que BCN és una de les subseus. ;-)

    ResponderEliminar