domingo, abril 19

COM VEIEU …

... la meva “història” amb en Joan Manuel Serrat ve de lluny.

Perquè sí, efectivament, el vailet que hi apareix a la foto, al darrera d’en JMS, perseguint-lo, soc jo. Aquí deuría tenir uns 10/12 anys i la foto es va fer al carrer Casp de Barcelona, a la sortida de Ràdio Barcelona. Ho recordo com si fos ahir. I es que, en aquells temps (anys 67/69, no ho recordo exactament) o be amb la mare, o be amb la meva avia Rosa, o amb la tia Paqui, ens en anàvem alguns dies fins a la ràdio per assistir com a públic, en directe, al programa de Salvador Escamilla “Radioscope”, programa que -agosaradament per a l’època- en Salvador començava sempre amb un:

" Bon dia Catalunya !!! ".
Ell va ser, precisament, el primer en donar-li una oportunitat a JMS (a ell i a tants i tants d'altres de la “Nova cançó”...). Doncs bé, si la memòria no em falla (i la tinc molt selectiva la memòria a aquestes alçades) la foto es va fer sortint dels estudis de Radio Barcelona el dia en que en JMS va estrenar Saps ?”. Va ser ja en aquella època on “em vaig enganxar” a tot el que feia, ha fet, i farà en JMS.

I va ser també, en aquella època quan em vaig fer del “Club Juvenil de Ràdio Barcelona” a on nanos d'11 a 14 anys fèiem -amb l'Escamilla un cop la setmana per la tarda- un programa de música i de novetats musicals. I, com si m’hagués estat predestinat el meu "idili" amb en JMS, va ser precissament a mi a qui li va tocar el donar la noticia per antena de que:

“...en breu, JMS treurà al mercat un LP (sí, sí, un LP.... que estem al 1969 !!!) dedicat a Antonio Machado”.

Ja ho veieu, no es una cosa recent la meva passió per en JMS (i, ara que ho penso, tampoc es gens casual la "tirada" que té per la ràdio la meva "periodística" Andrea...).

Apa, què es diumenge i toca descansar... (encara que, cap el tard, sortiré a córrer una estona per la Diagonal).

Siau !!!
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario