jueves, abril 2

JA LA TINC . . . !!!

… i el seu color aquest any es: BLANC !!! (misteri desvelat; el d'elles, VERMELL); el dorsal que m’ha tocat, com veieu, ha estat el 2271.

Com sempre, "he fet de les meves” en anar a recollir-la:

1 – Una cua enoooorme per la recollida de samarretes de la talla “L” (la que jo em vaig demanar en fer la inscripció). Solució per no fer cua: posar "cara de bé degollat" davant del mostrador de les samarretes talla XL (sense cua) i “camelar-me” a la noia perquè m’atengués, i em donés una talla “L” sense fer cua...

2- Tant la he liat xerrant, que ja quan me’n anava li he dit: “ei, que em falta la “pulsereta per temps...” i, directament i amb tot el “morro” li he dit: “es aquesta, la de menys de 45’...”.

Total, que ho he enllestit tot en menys de 4 minuts i, a sobre, m’he avançat “tres corralitos” de sortida per temps (jo era dels de "menys de 49' "), amb la qual cosa podré sortir des de molt més endavant i agafar ritme molt més aviat.

Ahir, podria haver fet meva la famosa frase d’en Romario, aquell jugador "de dibuixos animats" que deia en Valdano, i que deia sempre: “estou cansaaadu....”; i es que sí, em noto cansat, sense esma, sense gens de ganes d’entrenar, de posar-me a to per la cursa. Confio, espero i desitjo que, com sempre, “el fervor de la competició, la pujada d'adrenalina” em desperti i faci que em surti una bona cursa; ja os he dit més d’un cop que a mi el que m’agrada es competir, les curses, i no pas el entrenar; per exemple: veig del tot impossible el fer la distància d'una mitja marató -els 21 quilòmetres i pico- a la cinta i, en canvi, ja ho vareu veure: sense haver fet mai, ni de lluny, més de 10 quilòmetres, la vaig acabar, i en un temps més que “decent”. Total, que ahir, a la cinta, 4 quilòmetres de res, 3 a velocitat 12 i el darrer a 14, estiraments i uns quants abdominals. Però m’avorria i em notava “aromariat”...

Avui, descans.. o potser, si no plou gaire, m’arribaré des de casa fins a La Creu i tornar. Ja veurem.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario