domingo, abril 5

PRIMER " FLASH INFORMATIU " d'URGÈNCIA DE LA CURSA . . .


P U N T X A D A . . . . !!!

L’objectiu ambiciós dels meus 47’ ha quedat ben lluny de la realitat: segons SMS rebut de l’organització (a les 12,05 o sigui, poc més d’un hora d’acabar jo la cursa… una passada d’organització, no creieu ?) el meu temps d’avui ha estat de . . .
49,14 . . . . . o o o h h !!!.
el que em falta corroborar és si es “temps oficial” o “temps meu REAL”, perquè jo crec que he fet 48 llargs (i dic “crec” perquè no sé què coi he fet amb el crono, que no l’he posat en marxa en condicions, cosa que no m’ha permès anar-me controlant el temps real quilòmetre a quilòmetre... però que, per altra banda, m’ha permès no anar “estressat” controlant-me constantment els temps parcials (en el quilòmetre 5, però, sé que anava en un temps de 24’20”, gens malament, gràcies a que l’organització ha col·locat un crono parcial a mitja cursa).

Per cert, novament .... TRIOMF ÉS MASCULÍ; ha guanyat el mateix atleta, casualment africà, que l’any passat (quina "parida" que s'han muntat aquests de Nike aquest any...). El que no sé encara es en quin lloc ha arribat la primera noia i amb quina diferència.

Rés més per ara.... me’n vaig a dinar d’aquí una estona i per la tarda ja farem “la crònica” com Déu mana... (i si en Pau s'afanya, amb fotos incloses).

..

No hay comentarios:

Publicar un comentario