miércoles, noviembre 3

HOUSTON, TENEMO UN POBLEMA…


Ahir sèries, avui bici. He fet 20 quilòmetres en bici en 47 minuts, cremant 381 calories (ahir 30 minuts, corrent 6 quilòmetres, 500 calories: està clar que, qui vulgui baixar de pes -no és el meu cas- que corri !).

Houston, tenemo un poblema”; començo ja a tenir coll avall el tema de córrer la Marató de Donosti. Però ara fa una estona, en arribar a casa, ho he deixat caure, com aquell que no vol la cosa, com ja quelcom decidit... i la Marta s’ha emprenyat com una mona: no vol que torni a córrer una Marató tant aviat, així que... “Houston, tenemo un poblema”. Estic convençut de que d’aquí al 26 la convenceré i de que fins i tot aconseguiré que m’acompanyi (tot i que, d’anar-hi, jo vull tornar en cotxe dilluns al migdia i ella no pot agafar-se més dies de festa, pel viatge que farà al desembre). Jo, “de coco” estic bé per anar a córrer a Donosti; com a Berlín, m'estic engrescant jo solet. Això sí, m’he plantejat sèriament -durant tot aquest mes de novembre- el córrer, i córrer i córrer, acumulant quilòmetres a les cames per tal de preparar-la a la meva manera; però si la Marta continua tossuda... “Houston, tenemo un poblema”.
I parlant de Maratons... avui per fi m’han arribat per correu les dues fotos “oficials” de la de Berlín que vaig encarregar fa gaire bé un mes; ara no les puc escanejar, ja les “penjaré” demà...

Per cert, que una mica més -o millor dit, 2 minuts jugats de menys- i "el geriàtric milanés" els hi fot un bon ensurt "als merengones":  AC MILAN  2 - REAL MOUDRINHO  2.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario