martes, noviembre 23

UNA ESTONETA DE BICI…


… per no deixar que “s’adormin les cames” (13 quilòmetres) i una sessió lleu d’estiraments al club, perquè aquesta ha de ser una setmana tranquil·la, sense forçar la màquina (“que no está el cuerpo para muchas jotas...”). I no és que no em preocupi la Marató de Donosti, tot el contrari, però no em treu el són, no sé si m’explico: ara ja sé el que és córrer 42 quilòmetres, ja ho he fet. I ho vaig fer “saltant al buit”, sense preparació específica, sense haver-me “provat” abans... i ho vaig aconseguir. Ara, en canvi, ja sé el què m’espera i podré planificar la Marató sobre la marxa a mida que vagin avançant els quilòmetres; a més, en ser un recorregut de varies voltes (perquè per fer 42 quilòmetres per Sant Sebastià s’han de donar-hi moltes voltes...) m’aniré creuant amb l’Alberto, amb en Riera, en Jose, en Xavi... serà d’allò més entretingut, ja ho veureu; però sense deixar de ser 42 quilòmetres corrent...!.

Avui al vespre m’he apropat pel “J’arribu” de Cornellà; i és que no tenia gens clar amb què haig de córrer diumenge la Marató, preveient -com és preveu- que fotrà una rasca considerable. I en Carles m’ha aconsellat una camiseta tèrmica noruega de màniga llarga (color negre) molt fina, però que manté l’escalfor del cos i que -quan comences a suar per l’esforç- expulsa la suor cap en fora. No sé, ho provarem (encara que, si plou, no hi samarreta que valgui... que m’ho diguin a mi a Berlín). Correré, això sí, amb els mitjons llargs “micronosequè”, i possiblement, amb els mateixos pantalons negres/vermells Saucony de Berlín (m’emportaré el culotte elàstic negre per si de cas) i el que no sé encara és si posar-me una samarreta a sobre de la tèrmica... ja veurem.

5 de setembre, ½ Marató de Sabadell
19 de setembre, Cursa de la Mercè
26 de setembre, Marató de Berlín
24 d’octubre, ½ Marató del Mediterrani
21 de novembre, Cursa Jean Bouin
28 de novembre, Marató de Donosti

Collons, Txabi, per haver començat a córrer als 51 anyets, no ha estat malament aquest darrer trimestre, no? (2 maratons, 2 mitges maratons i 2 curses de 10 quilòmetres).

Donosti.... allá vamos !.  C.E.D.: CINC
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario