viernes, octubre 14

NO SÉ EL PERQUÈ…

… a les màquines expenedores de begudes de la Terminal 2 del Aeroport del Prat (la de sempre, la de tota la vida), no hi apareix el nom de cap Marca comercial, no hi ha publicitat de cap Marca (encara que puc endevinar fàcilment el perquè ).
Però és precisament en casos com aquest quan és demostra la importància de la Marca, el valor de la Marca i de la seva imatge, i, molts cops, el impagable valor del Disseny d’aquesta Marca, del seu codi de color. Perquè... a algú se li escapa quina Marca de refresc s’amaga a la màquina expenedora de la foto de l’esquerra ?. I, per contra, algú em sabria dir de quina Marca d’aigua en concret estem parlant en el cas de la foto de la dreta ? (o us penseu que és casual el disseny i el color de l'ampolla de "Perrier", per exemple?).
La Marca, un valor incalculable, que cal mimar. És per això que és tant important el registrar una Marca (el seu nom, el seu disseny, la seva imatge...).
Aprofito per dir-vos que si voleu registrar una Marca, des del despatx podem oferir-vos aquest servei. Si no ho feu, i després “ho peteu” amb la vostre Marca, qualsevol us la pot “birlar”... Penseu-hi !. Després no digueu que no us he avisat...   

D’aquí a una estona, sopar amb els Tribanda al Ateneu de Sant Just. Fent bondat tal i com vaig proposar-me ahir, ni avui, ni demà, ni diumenge sortiré a córrer, per deixar descansar una mica més aquesta “molèstia muscular” diagnosticada ahir.

Dilluns, ja en parlarem !.

No hay comentarios:

Publicar un comentario