jueves, abril 26

Un bon ensurt…


Avui, en principi, “tocava” córrer, tenint com tinc la cursa dissabte el vespre; però no en tenia gens de ganes i tampoc em venia de gust tornar a pedalejar com dimarts. Per sort, rondava pel club Mercedes i el que he fet ha estat jugar unes partides a soft-ràquet. He guanyat, bé, les tres primeres, hem fet un 15-13 a la quarta i quan anàvem 8-6 al meu favor... l’ensurt: li he donat una forta pilotada al pòmul, a escassos mil·límetres del ull, justament en el moment en que s’apagava el llum de la pista, transcorreguda ja la mitja hora. Per sort, tot ha quedat en això, en un ensurt (dolorós de collons, però ensurt).
Sergio Ramos: és increïble el que va donar de sí ahir -després de posar en òrbita la pilota del penal- el que ha donat de sí durant tot el dia d’avui... i el que continuarà donant de sí el paio (i és que la gent té un ingeni i una “xispa” increïble i tremendament ràpida); gaire bé visualitzo ja el “Crakóvia”, calculo que monotemàtic, del proper dilluns.
... i si, a sobre, finalment no guanyen la Lliga ? perquè, mentre els números siguin els que són, aquí no hi ha rés guanyat encara.

No hay comentarios:

Publicar un comentario