lunes, abril 2

Una altra mitja marató…



...però avui, en bici. I és que després del “primer entrenament Nike pre cursa Bombers” a la Ciutadella de dissabte (prop de 400 runners, de tots nivells), avui m’he plantat al club amb l’idea de pedalar una miqueta... i, a lo tonto a lo tonto, he acabat fent 21,097 quilòmetres, durant 51:30 minuts i cremant 420 calories (i el que és millor, amb una bona resistència de pedals i altes rpm).
La duatló de Sueca (10 quilòmetres corrent - 84 quilòmetres en bici - 20 quilòmetres corrent) ha reportat sort diversa als Tribanda: l’Albert i en Toni Roda l’han acabat; en César, després dels primers 10 corrent i els 84 en bici, ha “plegat” quan feia els primers 10 quilòmetres dels 20 que tenia que fer per acabar; en Xavi, no va poder arrancar a córrer per fer els 20 quilòmetres finals (isquiotibials fets pols); en Riera va deixar-ho córrer amb la bici quan portava fets uns 50 quilòmetres... i l’Alberto va anar per terra amb la bici a poc de començar i es va tenir que retirar. Tots sis han dit que repetiran l’any vinent !.
Setmana “tonta” aquesta; demà, inactivitat “per culpa” del Barça-Milan al Estadi. Dimecres, poques ganes tindré, però ja veurem; dijous, com que m’he agafat festa pel matí, me’n aniré a córrer (no sé si al club o per fora...): intentaré una tiradeta llarga, de 10-12 quilòmetres; divendres, descans i dissabte -si és que ens quedem per aquí, que a hores d’ara encara no és segur- tornaré a anar a la Ciutadella per fer el “segon entrenament Nike pre cursa Bombers”.

Pronòstic per demà: 3-1; però si finalment no juga en Xavi, 1-0 i patint...

(C.Q.  363  36-207-156)

No hay comentarios:

Publicar un comentario