viernes, mayo 25

Adéu a una vella amiga…


Ahir, la meva vella amiga

Kawasaki  Zephir-750

va obtenir, ja per sempre,  el status de "sinistre total".
Quan, ja fa tres anys, em vaig comprar la Triumph Speedmaster, li vaig vendre la Zephir al marit d'una companya de la feina. Ahir, a les maleïdes Rondes, en Dani va patir un accident (el de sempre: un taxi que, per no topar amb el cotxe del davant, canvia de carril sense avisar ni mirar i se l’endu a ell pel davant); en Dani està bé, o millor dit, en va sortir força ben parat; però per la Zephir, el d’ahir va ser el seu “últim recorregut”.
Des del 1996, amb ella van ser molts i molts quilòmetres els que vaig fer, ja fos per feina o en sortides “moteras” de cap de setmana, o per anar uns dies de vacances “on the road” amb la Marta i la seva BMW. Tota una moto clàssica que, malauradament, ha passat ja a...  millor vida ?.
Però la seva imatge, el seu record, quedarà ja per sempre viu “a la xarxa”: els de Google, amb el seu “Street view” la van immortalitzar “sine die”, aparcada com estava davant la porta del despatx (cliqueu c/.Magatzem, 111 de Badalona) quan el seu cotxe va passar per allà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario