martes, mayo 22

“La Behobia”; no estava prevista…


…però sí que ha estat llargament desitjada: l’onze de l'onze del dotze (speaking silver: el proper onze de novembre) es disputa la clàssica:
BEHOBIA – SANT SEBASTIÀ
És aquesta una cursa, pel que m’expliquen tots els que l’han correguda o que han anat a veure companys que l'han fet, que és impressionant, dura, però impressionant per la gentada que hi ha durant tot el recorregut; recorregut per altra banda força exigent, amb una bona i nombrosa col·lecció de tobogans perllongats, un rere l’altre, al llarg de tot el recorregut...
Aquesta del 2012 serà ja la edició número 48 i la participació és brutal: més de 23.000 corredors !. No és ben bé una Mitja Marató, ja que el recorregut és realment de 20 quilòmetres, però l’ambient sembla ser que és fenomenal. Encara tinc fresc el record de fa 2 anys, corrent la Marató de Sant Sebastià, amb els carrers a besar de gent animant, cridant, aplaudint... Doncs diuen que això, a la Behobia-San Sebastià encara és molt millor, com “de corredor de bici al Tour de França, pujant pels Pirineus”, amb gent animant a les voreres dels cims.
L’únic “però” és que les inscripcions s’obren demà al matí, a les dotze del migdia... i s’esgoten en poques hores. Tot sigui que finalment ens queden sense dorsal perquè, com passa a moltes curses clàssiques (jo vaig anar així a la Marató de Berlín) hi ha tour operadors que ofereixen “paquets” de estada  + dorsal que bloquegen i arrepleguen amb antelació un munt d’inscripcions.
Aquest matí he engrescat a l’Alberto per anar-hi plegats, i més tard en Xavi se’ns hi ha afegit; així doncs, només faltaria que també se’ns afegissin el Per, en Jose i en Riera per poder tornar a repetir la mateixa terna de 6 “tribandas” que varen córrer la Marató donostiarra fa 2 anys...
A veure si hi ha sort demà amb les inscripcions (intentarà fer-les en Xavi pels tres...).

No hay comentarios:

Publicar un comentario