miércoles, junio 27

Calor… ? ...qui ha dit calor ?.


Avui és dimecres, i els dimecres es surt a córrer, com feien els llegendaris genets del  “Pony Express”: ja plogui, nevi, es giri vent, faci fred… o molta calor, com feia avui.
No cregueu que no m’ha costat anar-hi, no. Ha estat un esforç mental important per superar la mandra que feia només de pensar en sortir a córrer sota el sol que feia a quarts de vuit del vespre. Però hi he anat; jo... i la Núria, la Belén, la María, en Xavi, en Tomás, l'Enric i l’Albert (per cert, tots els “nois” -excepte l'Enric- hem corregut avui amb la samarreta Tribanda, com si d’una cursa oficial es tractés).
I ves per on, els resultats d’aquest pesat dimecres han estat (tot i la calor), calcadets als de dimecres passat (que, val a dir-ho, va ser mol calorós també, més fins i tot que avui):
-    Avui:
Ritme: 5:19 – en 41:07431 calories – 158 ppm – 7,780 quilòmetres.
-    Dimecres passat:
Ritme: 5:15 – en 41:07440 calories – 161 ppm – 7,830 quilòmetres.
Soc o no soc un “runner-dièsel”, xaca-xaca-xaca... ?

(perdoneu, però algú ho havia de dir: quins collons en Sergio Ramos, no només per voler tirar el penalty, sinó per cóm l’ha tirat !; mai hagués pensat que jo diria una cosa així... però s’ha de reconèixer que hi ha fotut collons el paio).

Tercera gran final "de la blaugrana i uns quants més" en quatre anys... no està gens malament. 

(C.Q.  603  68-273-330) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario