miércoles, noviembre 28

Objectiu solidari...


Crec que ja vaig comentar, aquí mateix, la meva intenció de participar l’any vinent  a la...
D' Olot, passant per Girona, fins a Sant Feliu de Guíxols
Pels que no ho coneixeu, aquesta és una prova solidària de resistència que consisteix en caminar-trotar-córrer 100 quilòmetres, en menys de 32 hores, anant per “la via verda”, des d’Olot i fins a Sant Feliu de Guíxols, els dies 20 i 21 d’abril de 2013.
Per poder participar-hi, primer necessites ajuntar-te amb altres tres companys (i dues persones més de recolzament amb cotxe). Algú de vosaltres vol ser un dels altres tres ?.
Per poder inscriure el teu equip a la prova, has de fer una aportació econòmica -mínima- de 1.500 euros a Intermón Oxfam, perquè aquesta organització els destini –en aquesta edició 2013- a crear punts d’aigua a la zona del Sahel, a l' Àfrica occidental, al sud del Sàhara.  
Puc comptar amb vosaltres ?.
Si entreu al lloc web que he creat al efecte:
podreu fer la vostre modesta, o no tant modesta, aportació econòmica. Si ho feu com a empresa (RSC) tindreu una bonificació fiscal del 25% de la aportació que hi feu (i com deia aquell acudit del Eugenio.... si ho feu a títol particular, també).
Ajudeu-me a "rebentar-me corrent" la primavera del 2013 fent aquests 100 quilòmetres en menys de 32 hores, per tractar d’evitar que centenars de persones del Àfrica sud-sahariana hagin de caminar cada dia molts i molts quilòmetres a la recerca d’aigua potable. Penseu en el què passa a casa vostre quan un dia, tan sols un sol dia, us quedeu sense aigua per culpa d’una reparació de les canonades del carrer...
Si us plau, entreu a:
 
 i feu la vostre aportació. Mai us ho agrairé el suficient! (... i ells, menys encara).
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario