domingo, noviembre 18

Uns bons 51:49A les nou del matí s’ha posat en marxa l’onada de cítrics d’aquest any (elles, de “llimones”; nosaltres de “taronges”).   
Després de...
-no haver dormit gaire bé gens aquesta nit,
-no haver corregut ni un sol metre aquesta setmana,
-portar el “trancazo” que porto a sobre des de dilluns,
-... i amb “la ressaca” encara a les cames per la B/SS de diumenge passat,
no puc estar gens disgustat amb els
  5 51:49  
que he fet a la “Jean Bouin” d’aquest matí (... tot i el "puto cinc" altra cop). I també altra cop, el Garmin "ha fet de les seves" i no he pogut descarregar les dades de la cursa.
M’he trobat bé, he fet els primers 5 quilòmetres a un bon ritme per sota de 4:45... i he afluixat força al tram mig del Paral·lel (del 7 al  8,5). I, amb el ja clàssic embús que s’ha format en arribar per darrera de les fonts, no he pogut fet un bon esprint final per poder “maquillar” una mica el temps. Però, tant me fa.
La "Jean Bouin" celebrará l'any vinent la seva 90 edició. Tot un referent en el mon del esport català, i del atletisme en particular. Hi serem !.
 
Una altra cursa més al sac; ara ja, a entrenar “suavessito” per no perdre el ritme; i de curses en l’horitzó només una a l’Hospitalet el 16 de desembre (de només 5 quilòmetres, i per acompanyar a fer-la a l’Andrea) i “La Cursa dels Nassos” el dia 31 de desembre.
 
(C.Q.  913  110-291-622)
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario