miércoles, enero 8

Al rico “trote cochinero”….


(m’acabaré fent soci numerari d’aquesta “Cofradía” si la cosa no canvia...)
 
Jo no parlava en conya quan deia que això, el tornar a agafar la forma, em costaria… però no creia que tant !. Estic a anys lluny del Txabi del 20 de novembre !.
El diumenge, vigília de Reis, vaig anar a Can Carelleu (CC a partir d’ara), sense saber ben bé què fer. I vaig optar per la bici: finalment, 13 quilòmetres en 25 minutets i cremant 250 calories, que després del “pasotes culinaris” de les festes no anaven del tot malament. Cap molèstia ni al abductor ni als abdominals en pedalar; no puc dir el mateix al fer els estiraments amb la cama esquerra: fa pupa.
Descans dilluns i dimarts... sortint a córrer fa una estona avui dimecres. Lo de sortir a córrer és un dir: puro “trote cochinero”, del més miserable, des de casa i fins a Can Mèlich i tornar (a l’anada m’he creuat amb els companys del Tribanda, perquè no he arribat a temps per sortir amb ells... i menys mal!); si a sobre li afegim que estic constipat, ja teniu el quadre sencer del meu patètic ritme i estat de forma actual. És totalment inviable, avui per avui, el que pugui   completar una cursa de 10 quilòmetres  fent-ho per sota de 55 minuts (55!); és literalment impossible. Exagerat ? Gens ni mica. O em poso  les piles i persevero d’aquí al 19 (tinc 10 dies) o faré el ridícul més espantós a la cursa de San Antoni. Per sort, corrent, no tinc cap molèstia pasats els primers 50 metres.
(el ritme de “fer quelcom” sí que l’he agafat des d’inici d’any: he sortit l’1, el 3, el 5 i el 8; en 8 dies d’any m’he exercitat en 4, o sigui, el 50%, dia si-dia no, que era l’objectiu/any inicial; ara, a mantenir-ho, que m’espera un febrer “de muerte”!).
(C.Q.  36,5  4-13-23,5)

No hay comentarios:

Publicar un comentario