lunes, enero 13

B M L …. what's that ?


Doncs no, no tenia previst rés pel diumenge 2 de març… fins que la meva cunyada m’ha passat fa uns minuts un link de ”Barcelona Magic Line” (http://barcelonamagicline.org ).
...però què coi és això de “Barcelona Magic Line” ?.

SANT JOAN DE DÉU  BARCELONA MAGIC LINE


1-La BML és una travessa solidària no competitiva que recorre set turons emblemàtics de Barcelona. Els fons recaptats es destinen a projectes socials a Sant Joan de Déu.
2-Per a participar-hi cal formar part d’un equip. Cada equip pot tenir entre 3 i 25 components, sense limitacions d’edat.
3-Cada equip assumirà un doble repte: solidari i esportiu, que haurà de concretar en el moment de la inscripció.
4-El repte solidari és la quantitat de diners que l'equip es compromet a recaptar (50€, 200€, 500€, 1000€, 3000€, 10.000€...) per als projectes socials de Sant Joan de Déu.
5-El repte esportiu consisteix en triar una distància a assolir del recorregut total de la BML. Les distàncies són 10, 20 i 30km.
6-Tots els recorreguts acaben a la Plaça de la Catedral, on se celebrarà una festa final oberta a tothom.
7-La inscripció es farà on line en aquest web http://barcelonamagicline.org   i té un cost de 30€ per equip.
Què...? algú s’anima a fer-ho amb mi ?. Podem fer-ho “xino-xano”, caminant, trotant o corrent i ens ho podem passar d’allò més bé, petant la xerrada, rient, discutint, “jalant pel camí”... També, de tant en tant, ha de ser bo -i fins i tot sa- fer quelcom sense esperit competitiu (tipus “La Cursa de l’Amistat”, sense anar més lluny). Ve a ser quelcom semblant a una “Trailwalker” o “Oncotrail”, de menys recorregut, però més lúdica i amb el mateix afany solidari: Projectes Socials a Sant Joan de Déu.
A mi m’encanta la idea... ens hi apuntem ?. Serà una bona manera "d'estirar les cames" després del a Maratest 30 km. del diumenge anterior... 
Ja hi ha 26 equips inscrits. Vinga va, que ens ho podem passar d’allò més bé!. Jo m’encarrego de la logística del muntatge si decidim tirar-ho endavant.
El temps se’ns fot a sobre, així que hem de decidir-nos aviat.

Què..?  Som-hi ?.

No hay comentarios:

Publicar un comentario