domingo, julio 6

Gavà Nit Run


Retrobada de les meves pobres costelles trencades amb la competició altra cop, només 12 dies després del “aterratge muntanyenc”.
Comencem pel final: de les dues voltes al circuit, finalment només en vaig donar una (amb una “propineta” de 400 metres). 
5 quilòmetres en 26:18, ritme promig d’uns 5:15. Per tant, no vaig poder puntuar a la Lliga del Circuit L’Aliança 10 km... (espero que els que m’avançaven a la classificació no hi anessin a aquesta cursa).
Calor, molta calor i una humitat altíssima. Vaig coincidir amb en Joan de Tribanda... i amb una bona colla de la bona gent del “No Te Pares Team” (Sergi, Raúl, Juanjo...).


La inactivitat d’aquest dotze dies (dijous vaig sortir “a provar” pels voltants de casa, però gaire bé rés) i la “precaució” amb les costelles em va ben aconsellar de deixar-ho estar en completar la primera volta, tot i que no vaig agafar el trencall del recorregut dels 5 km sinó que vaig continuar pel de 10 km (d’aquí la “propineta”).


El millor de tot ? Que les meves pobres mal tretes costelles no van dir ni mú!. Com si rés m’hagués passat 12 dies abans. No em van molestar gens ni mica per respirar en cursa, ni tampoc avui en tinc cap “seqüela”. Però les continuo notant, “escoltant a dins”, trencades, amb aquest anguniós “cre-crec” interior...

Tot i que és estiu, i ja fot molta calor i molta humitat per córrer, intentaré mantenir a partir d’ara un ritme més/menys constant d’entrenament. Provaré de sortir “guardiolàriament”, o sigui, ben d’hora ben d’hora pels matins (de 6:00 a 7:00, per exemple). 
Ahir “vaig fer figa” per falta de preparació, no per rés més...


(C.Q.  421  49-25-396)




1 comentario: