miércoles, julio 14

CANÍCULA . . .


... collons amb la cosina germana de Calígula ! (és conya: en Calígula i la Canícula ni es coneixien...).
Per mi, el pitjor dia ha estat aquest dilluns pel matí, amb una calor com no recordo haver patit mai “en mis carnes”, o al menys, no suant d'aquella manera ja a les 10 del matí, amb el polo empapat i la suor regalimant-me per l'esquena, les aixelles, el pit... una passada ! I per la tarda, a Barberá, el termómetre del cotxe marcava 39,5 graus; i ahir dimarts en acabar, cap a les set del vespre, vaig sortir de la meva darrera visita i me'n vaig anar directament a la tintoreria a deixar-hi la jaqueta: estava xopa !.
M'he anat muntant “la pel·lícula de la setmana”, a nivell de feina, deixant la moto aparcada en el epicentre dels llocs on tenia que anar fent les diferents visites, ja fos pel matí o per la tarda, per no tenir -entre visita i visita- que anar pujant a la moto, baixant, tornant a pujar, posant-me el casc, traient-me'l... però tot i així, ha estat una setmana dura per la calor (i muntant el pla de visites “en pètal”, tal i com l'Alfonso Ruiz Casillas, sàviament, em va ensenyar l'any 82 a YSL). I avui, más de lo mismo. Fixeu-vos cóm seria el tema que al migdia he arribat a casa, he encès el forn, hi he posat una pizza, m'he posat el banyador i he baixat a la piscina de casa a fer “unos largos” però sobretot, a refrescar-me mentre la pizza s'anava fent. Crec recordar que és el primer cop, des de que visc aquí ja fa nou anys, que ho he fet.
Avui hi havia reunió de Comunitat (relleu a la presidència de les escales) així que -apart de per les molèsties al genoll i pel tall al dit del peu- aquest ha estat un nou motiu per no poder sortir a córrer avui tampoc. I ja fa una setmana!.
A España ja se la coneix com el pais de la Fiesta, de la Siesta.... i d'en Iniesta !!!.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario