viernes, julio 23

JO HO HE DIT PRIMER…

Aquesta “fantàstica” sabatilla de pell de jogging R.REPRISE VII-01, de JOMA, és “lletjota” com ella sola, ja ho sé... però al menys ara tots els voluntaris de “Banderes” portarem les mateixes quan sortim al podi (nosaltres negres, elles blanques; a veure què dirà ara “la Bibiana” per aquesta discriminació, que no sé encara si és positiva o negativa...); ja us vaig avançar que inicialment només havien previst sabatilles pels voluntaris “a peu de pista”; però en dir-li ahir a la cap de protocol que “els de les banderes sortiríem uns amb sabatilles negres, altres de blanques o fúcsia, o verde-fosforito, o amb nàutics...” se le “erizaron todos los pelos, los visibles al menos” i avui ja teníem llestes per a nosaltres les sabatilles: llestes sí, però lletges, lletges, també.
Avui, apart de les -poques- proves que hem pogut fer al podi de banderes, m’ha tocat fer feina amb en Ferran a les oficines del Estadi, amb el staff de voluntaris... i en acabar, al anar a recollir el casc que havia deixat allà amagat, l’alcalde Hereu ha tingut el plaer de poder saludar-me (estava per allà, amb tota la seva Cort “donant un cop d’ull a cóm anava tot...”).
Demà, Assaig General que jo em perdo per la boda de l’Albert a l’Empordà (aquesta boda no me la perdria per res del món). I diumenge a la tarda, últimes proves abans de que “arranqui” el Campionat de veritat.
Crec que ens anirà bé. Tots hi estem posant moltes ganes i molta voluntat perquè així sigui, encara que el fantasma de la bandera que s’hissa cap per avall o del inrevés em persegueix des de fa dues nits (cóm ens han complicat la vida amb això d'hissar les banderes “en vertical”...!).
Per un tema que no ve al cas, avui no s’ha pogut fer la darrera sortida de la temporada dels divendres per Collserola, acabant-la amb unes “birretes” al bareto de la Carretera de les Aigües. Jo, a temps per anar a córrer no hi arribava, ja ho sabia, però les cerveses no les perdonava ni de conya.
Demà passarem el dia al Hotel Fornells, fent temps a la seva piscina fins l’hora de la boda; també farem nit allà i l’endemà diumenge, cap a les dues, marxarem altra cop cap a casa per tal de poder arribar a temps per a la darrera prova de “banderes” al Estadi, ja uniformats i tot.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario