sábado, julio 3

I COM NO PODIA SER D'ALTRA MANERA...

... demà diumenge podré córrer finalment “LA CURSA PER LA INTEGRACIÓ” (a La Maquinista). No vull ni imaginar-me la calor que fotrà demà al matí a les nou. La de l'any passat va ser brutal... Cal recordar que aquesta és la cursa -i això que ja era la 15ª cursa que corria- que ostenta el més que dubtós honor de ser la cursa més lenta (uns penosos 54'52'') de les que he fet fins ara, pitjor encara que la del meu debut el desembre de 2007. Però és que la calor va ser brutal (i demà la cosa no sembla que pinti millor); recordo que l'any passat, en ser dues voltes al mateix circuit, vaig estar a punt de deixar-ho estar al final dels primers 5 quilòmetres.
Confio, demà, en poder fer 48'40''... el repte ja està llençat !.
(torno a no estar inscrit “oficialment” a la Cursa -a menys que m'ho deixin fer demà mateix al matí abans de començar- així que el temps que faci serà “el meu”, el del meu propi crono). Recordeu, 48'40''. Veurem !.
.

1 comentario:

  1. Però Txabi, no et passis! Vols baixar de 49 precisament en aquesta?T'agafarà un patatús! No arribaràs a Berlín. Jo de tu em proposaria fer 50 que ja és una gran millora respecte a l'any passat i donades les circumstàncies climàtiques, està de conya.

    ResponderEliminar