lunes, julio 12

NO CORRO…

... des de dimecres passat pel matí. Què passa ?.
Tinc molèsties al genoll esquerra; sembla que no és res important, però “algo hay”. Així que dijous per unes coses i divendres per unes altres, de sortir a córrer, rés de res. Dissabte, más de lo mismo i ahir diumenge impossible. I, per acabar d’arreglar-ho, ahir abans del partit, jugant descalç a futbol amb un dels nanos del veïnat, em vaig fer un bon tall al dit gros del peu dret. El partit el varem poder veure un bon grapat de veïns al mateix jardí de casa, tots plegats, gràcies a que “el veí hindú” ens va deixar instal·lada al costat del molí, un televisor de plasma de 50''!. Cerveses, refresc, patates fregides, olivetes, “pica-pica” variat.... i golás de “lo Puto Gusiluz per acabar d'arrodonir la festa.
Ahir diumenge, pel matí, “parrillada” a Cubelles amb els de la colla muntanyenca, fent el desplaçament fins allà en moto, amb la BMW de la Marta, perquè aquesta -la moto- no “mori de fàstic per desús” al garatge de casa (recordo que està en venda, per 3.950 euros , i amb només 12.000 quilòmetres, matrícula DFH...). És com aquesta, però color plata en lloc de groc.
Avui, en no poder sortir a córrer per lo del tall al peu, el que he fet ha estat anar al club a fer bici, una sessió llarga i diferent de bici: 15 quilòmetres a nivell 11, fent -però- els darrers 500 metres a nivell 15. Una llarga sessió d’estiraments, dutxa i... cap a casa.
Ja fa dos nits, alternes, que em desperta una mega-rampa al bessó de la cama esquerra (brutal !). L’Albert diu que pot ser per anar deshidratat... ara que, precisament, és quan més aigua -i més sovint- estic bevent en tota la meva vida; no ho entenc. I estirar, estiro i bé; i d’aigua en bec... No sé.
El que sí fot aquests dies és calor, moooolta calor.
.

3 comentarios:

  1. A la que cicatrice el corte, listos ! (gracias).

    ResponderEliminar
  2. Por cierto, y ya lo dijiste tú misma en alguna ocasión: estás "peleada" con los acentos. ¿ me aceptas un consejo ? ante la duda, no los pongas ("duele" más a la vista un acento "donde no toca" que el que no se haya puesto cuando le corresponde; por ejemplo, ahí, en ese "qué" tuyo del comentario de aquí, "no le toca".

    ResponderEliminar